A méhlepény biopszia után kiderült, hogy down szindrómás a babánk. Most vagyok 13+1 napos. Hogyan zajlik ilyenkor a terhesség megszakítása? Mire számítsak? Mennyi idő? Mennyire fáj? (Valós tapasztalatok érdekelnek) Lehet-e utána egészséges babám?
Tudtom szerint a terhesség megszakítása ugyanúgy megy, mint egyéb esetben, a mütétböl nem veszel észre semmit.
Ami inkább problémás, az a lelkiállapotod, mindenképpen kérj szakembertöl segítséget.
Illetve ajánlott mindkettötök genetikai vizsgálata, abból kiderül, hogy egyszeri eset volt, vagy nagy valószínüsége van az ismétlödésnek.
Kedves Első, köszönöm!
Kedves Második! Nagyon sajnálom! Hány hetes volt a baba? Ő is ilyen "nagy" volt már?
Én tegnap kaptam meg az eredményt, de a hosszú hétvége miatt csak keddre hívtak be (még nem kórházi cuccal) szóval kicsit idősebb lesz a baba, mint Nálad, de nem sokkal.
Ha nem túl fájdalmas, le tudnád írni, hogy pontosan hogy, mennyi idő alatt zajlott le?) Akár privátban is...
Próbálkoztok (Lehet-e már) a következő babával? Mondtak Neked bármit arról, hogy előfordulhat-e újra ez a szörnyűség? Úgy érzem, csak egy újabb terhesség teheti helyre valamelyest a lelkem...
A down-szindróma nem igazán szokott halmozódni, ritkán van 1 családban két ilyen baba, egy anyától.
Hogy vagy kérdező? Gondolom már lábadozol azóta. Nagyon sajnálom, hogy ez történt veletek. :(
Minden jót Nektek, és nagyon sajnálom, hogy át kellett mennetek ezen!
Most biztosan minden jobb lesz. 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!