Van-e valakinek olyan tapasztalata, hogy akkor sikerült teherbe esnie mikor életmòdot váltott? (Egészséges táplálkozás, cukor csökkentése, szénhidrát csökkentése stb)
Figyelt kérdés
2020. febr. 28. 14:07
1/5 anonim válasza:
Ülőmunkát végeztem,végzek.2 évig próbálkoztunk a babával, másfél év után váltottam életmódot, több mozgás és egészségesebb táplálkozás.Nem mondom, hogy önmagában csak ez segített, de fél évvel később terhes lettem úgyhogy szerintem belejátszott ez is.
2/5 anonim válasza:
Mivel kiderült az IR muszáj voltam dietázni és gyógyszert szedni. Harmadik hónapban terhes is maradtam.
3/5 anonim válasza:
Nálam így volt. Jobban odafigyeltem az étkezésre és napi szinten sportoltam.
4/5 anonim válasza:
Amikor megszűnt a stressz, akkor sikerült, addig nem.
Szerintem a stresszes életmód, negatív környezeti hatások, rossz munkahely miatt nem esnek azok teherbe, akik nagyon szeretnének gyereket, de nem sikerült nekik és amúgy egészségesek.
Volt kolleganőméknek 7 (!) év alatt sem jött a baba, mert olyanok voltak a körülmények és a 3 műszak sem kedvezett nekik.
5/5 anonim válasza:
Nekem konkrétan a nőgyógyászom mondta , életmódváltás és edzés , hozzá teszem abszolút nem vagyok túlsúlyos 😅 viszont 3 hét alatt így hogy figyelek az edzés és az életmód ( rengeteg mindenen változtattam ) lement 3,5 kg !
3 x spontán terheségeim voltak , abból kettő meg született , harmadik pedig lelkileg nem is tudtam feldolgozni és most lesz átjárhatósági illetve már stimulálnak !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!