Anyu rájött, hogy kapcsolatom van az egyik "tanárommal". Hogy érjem el, hogy ne menjen be a suliba panaszkodni? 19L
Szóval a nyár nagyon vége felé megismerkedtem egy pasival egy társkereső oldalon keresztül és elkezdett alakulgatni köztünk. Az elején annyira nem mentünk bele abba, hogy ki mit hogyan hol tanul/dolgozik. Annyi infónk volt egymásról, hogy ő egyetemen végez hamarosan, tanár lesz, én meg gimnáziumban vagyok végzős. És ja, szeptemberben kiderült, hogy ez a gyakorlat, vagy mi, elnézést, nem tudom mi a helyes kifejezés, pont a mi sulinkban lesz neki, és ja, az évfolyamon egyik faktos csoportban tart két órát(heti hat órás tantárgyról beszélünk), és gondolom nem mondok meglepő dolgot azzal, hogy tanít engem is...
És anyukám megtudta valahonnan, hogy "viszonyom" van a tanárommal, és tökre kiborult rajta, nem a korkülönbség miatt, hanem azért mert úgymond a tanárom. És most kitalálta, hogy szeretne reklamálni a suliban, még nem biztos ebben, de eléggé gondolkodik rajta tehát talán lentudom beszélni erről.
Mit mondjak neki?
Most ha kamuzni akarnék, akkor nem olyat írnék, amibe ilyen könnyen bele lehetne kötni. Nem vagyok komplett idióta. Ha ez egy kamu kérdés lett volna, akkor valami sokkal kevésbé megkérdőjelezhető dolgot írtam volna.
De egyébként nem értem miért olyan fontos azon rugózni, hogy valós-e a kérdés. Abszolút semmi előnyötök sem hátrányotok nincs abból, ha válaszoltok egy kérdésre, ami lehet kamu, lehet nem. Egyébként valós a kérdés, és marhára nem segít, ha azt találgatjátok, hogy hmm mi az ami azt bizonyítja, hogy kamu és ezt írkáljátok.
figyu, nyolc óra, kezdődik a tanítás.
Tudom, beteg vagy. :D
Nem a tanárod!, szóval semmi probléma nem lesz belőle.
Nem osztályoz, meg semmi, két felnőtt ember vagytok, anyukád fejezze be a hisztit.
Szia! Te ismered az anyukádat. De talán ő is belátja azért, hogy ez téged kínos helyzetbe hozhat. Elég valószínűtlen, hogy téged áldozatnak fognak tekinteni, hanem egy kis ribizlinek, aki elcsavarta a tanára fejét. Szájára vesz a tanári meg a diákok is, rosszabb esetben valami túlbuzgó állat elkezd vizsgálódni. Normális anya ennek nem tenné ki a gyerekét.
Meg őszintén: ha egy végzős informatikus sráccal járnál 19 évesen, gondolom, nem szólna egy szót sem. Most azért mert ez ilyen szerencsétlenül jött ki, nem kéne balhézni. Ha egy 40 éves, családos tanárral járnál, na az lenne a gáz.
Ha nincs bizonyítéka, tagadjatok. Nem értem, miért akarja meghurcolni a saját lányát, miért zsarolgat. Elég szívás lenne érettsegi előtt még az iskola céltáblaja is lenni.
Ha előjön ezzel, kerzed meg, honnan veszi ezt. Nem is értem,higy nem kérdeztél erre eddig rá.
Ha meg tényleg panaszt, akar tenni, mire vár? Csak élvezi, hogy sakkban tarthat.
Amikor megkérdeztem, hogy ezt honnan veszi, azt mondta tudom én azt. :D
Egyébként csak azért nem panaszkodott még, mert azon gondolkodik, hogy én mennyire szívom meg emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!