Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Együtt vagyok egy tanárommal,...

Együtt vagyok egy tanárommal, az anyám tud róla, lebeszélne. Mit csináljak, hogy elfogadja a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék egyetemet, szakot, vagy kart említeni. Kérlek, erről ne kérdezzetek. Köszönöm!

21 éves vagyok, nyáron ért véget egy 6 éve tartó, szörnyű, se vele-se nélküle kapcsolatom, ami nagyon mérgező volt. Az önbizalmam az évek alatt a padlóra került.

Utána jött Ő, a "párom", bár utálom ezt a kifejezést és nem is mondanám ezt egy kimondott párkapcsolatnak... Nem tud rólunk senki két barátunkon kívül, és amíg tanít, nem is szeretnénk, ha ez nyilvánosságra kerülne.

Idősebb, 44 éves. Tudom, hogy nem ő lesz a férjem, nem áltatom magam ilyenekkel. De az igenis jól esik, ahogy viselkedik velem. Hogy még hónapok után is udvarol nap, mint nap, vagy hogy a tenyerén hordoz, segít bármiben. Tudom, hogy számíthatok rá. És igen, így néha a tanulmányaimmal kapcsolatban is vannak kisebb segítségeim. Ne arra gondoljatok, hogy automatikusan 5-ös mindenem, mert nem. De most megírt helyettem két beadandót, ha van olyan tárgyból házifeladat, amiben annyira nem otthonosan mozgok, akkor segít benne, vagy most egy tárgyból kaptunk teljesen új beugrósort, és átnézte amit kidolgoztam, átírta, ami nem volt jó. Szóval ilyesmikben segít inkább, protekcióról eddig még szó sem esett.

Jól elvagyunk egymással, ennyi.

Az anyám meg ezt nem nézi jó szemmel, elmondása szerint nagyon félt és szerinte ez nem egészséges. Meg siettetné a dolgokat, pl. hogy akkor hozzam el, mutatkozzon be a családnak, legyen itt karácsonykor... De mi ilyesmit nem akarunk, el sem tudnám képzelni, hogy ott alszik a családi házunkban, a rózsaszín és pasztell szobámban, vagy hogy majd reggel együtt reggelizik a család pizsamában, mikor a szüleimmel egyidős szinte. És hogy akkor most ez hogy lesz, mint lesz, összefogunk-e költözni, vagy hogy lesz? Mondtam, hogy nem került komolyan ilyesmi még szóba, egyszerűen jól érezzük magunkat és kész.

2021. dec. 1. 21:40
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
72%
Felnőttek vagytok mindketten, ha tetszik neki ha nem bele nems zolhat.
2021. dec. 2. 00:20
 32/48 anonim ***** válasza:
82%

Köszi, hogy leírtad a sztorit, tényleg érdekelt, hogy megy egy ilyen.

Ezek alapján nekem úgy tűnik, hogy egy sima nagy korkülönbséges kapcsolatba kerültél, ahol a másik fél úgy alakult, hogy a tanárod lett (mert nem tudtad előre, hogy a tanárod lesz és nem is azért közeledtél felé). Ez alapján szerintem nem egymást akarjátok kihasználni, bár nyilván örültök a másik által hozott dolgoknak (fiatal test <-> befolyásos ember, aki tud segíteni). Szóval szerintem semmi extra. Együtt lesztek, amíg akartok, még akár jó is kisülhet belőle. Nekem is volt olyan tanárom vidéki egyetemen, aki 40+ volt, de csüngtek rajta a lányok (nem véletlenül).

Bár nekem amúgy úgy tűnik, hogy akarnál többet, csak a csávó elég rideg és tartózkodó (sok dologba beleköt, nehéz vele együttélni, nekem teljesen az jön le, mintha felsőbbrendű lenne nálad), és ezért zavar, hogy anyukád beleszól, miközben te sem tudod pontosan mi van, hiszen nem hívnád magatokat párkapcsolatnak sem, miközben minden egyéb szavadból süt, hogy igenis kimerítitek a párkapcsolat fogalmát. Picit olyan, mintha tartanál a férfitől, és nem sok beleszólásod lenne a dolgokba, de neked így is jó, mert legalább vele lehetsz.

Aztán lehet, hogy totál hülyeségeket írok, csak próbáltam levonni a következtetéseket.

2021. dec. 2. 00:39
 33/48 anonim ***** válasza:
73%
#33, teljesen egyetértek!! Valószínűleg a hosszú, rossz kapcsolat után örül, hogy "valaki foglalkozik vele". Csak közben azt felejti el a kérdező, hogy Ő is értékes. 😊 Szerintem ebből jó dolog is kisülhet majd.
2021. dec. 2. 07:32
 34/48 anonim ***** válasza:
86%
23 év hosszabb távon,a fószer már 60 éves lesz míg a nö 37 éves xddd
2021. dec. 2. 07:48
 35/48 anonim ***** válasza:
82%
Nézd, felnőtt ember vagy, azt csinálsz amit akarsz, de vedd figyelembe, hogy az ilyen viszony nagyon rizikós. Ha megromlik a kapcsolat (tudom, persze, veled ez nem fordul elő...), akkor nagyon kiszolgáltatott helyzetben leszel. A "befolyásos pár" kétélű kard. Sok férfi nagyon bosszúálló tud lenni, ha a fiatal lány otthagyja őket.
2021. dec. 2. 08:48
 36/48 anonim ***** válasza:
66%
Azért furcsa gondolkodásod van. " "nem ülhetek mindig otthon, hátha most találkozok az igazival"..... meg várni, hogy írjon egyből, mikor visszajelölt, kész.....LOL...... Egy 40 fölötti jobb esetben nem tesz ilyet. Olyan 14-15 éves szinten mozoghat az agyatok amiket leírtál azok alapján. Igen, ha 5-6 napot ott alszik valaki, az már nem ismerkedés. A pasinak is fura lelki, szellemi igényei vannak, ha ilyen fiatal lánnyal van, aki még alig nő. Elméletben működhet amúgy a dolog, de Te nem veszed komolyan, ahogy leírtad. Valaki aki nem akar komolyabban az nem alszik Veled együtt 5-6 napokat, nem főzöl a lakásában. Viszont ha Ő többet akar Te meg nem, akkor nagyon nagyon meg tud szívatni.
2021. dec. 2. 12:31
 37/48 anonim ***** válasza:
69%

Nagyon alacsony önértékelésed van az egyik rokonom is ilyen volt, de durvább.

Ö 24 évesen jött össze a 70 éves egyetemi tanárjával, már rég együtt élnek a nö 31 éves és elmenekült az öregtöl napokban mert már nagyon nem egyezik az életvitelük és az öreg teljesen impotenssé vált (prosztata, csak here eltávolitassal élte túl)

2021. dec. 2. 12:48
 38/48 anonim ***** válasza:
13%
Hogyha az ilyen apád korú férfiakat szereted 21 éves létedre, akkor legalább ésszel választottál volna, nem egy tanárt,hanem valami pénzesebbet,azt jobban le tudnád húzni,mint ezt. Az eszem megáll az ilyen intelligenciával rendelkező emberektől,mint a kérdező.😂
2021. dec. 2. 13:32
 39/48 anonim ***** válasza:
90%
A személyisége vonzza mert sérült a lány, a rokonom is ilyennek írta le a vénember párját mint kérdező és ott is ő mászott rá, nem az öreg
2021. dec. 2. 14:08
 40/48 anonim ***** válasza:
29%
Sztem egyrészt kamu, mert ilyen részletességgel nem írnád le, nehogy felismerjenek. Ha mégis igaz, akkor a f.szi kihasznál, főleg, hogy ilyen könnyen odadobtad magad, de nem fog feleségül venni, azt elhiheted.
2021. dec. 2. 20:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!