Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Együtt vagyok egy tanárommal,...

Együtt vagyok egy tanárommal, az anyám tud róla, lebeszélne. Mit csináljak, hogy elfogadja a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék egyetemet, szakot, vagy kart említeni. Kérlek, erről ne kérdezzetek. Köszönöm!

21 éves vagyok, nyáron ért véget egy 6 éve tartó, szörnyű, se vele-se nélküle kapcsolatom, ami nagyon mérgező volt. Az önbizalmam az évek alatt a padlóra került.

Utána jött Ő, a "párom", bár utálom ezt a kifejezést és nem is mondanám ezt egy kimondott párkapcsolatnak... Nem tud rólunk senki két barátunkon kívül, és amíg tanít, nem is szeretnénk, ha ez nyilvánosságra kerülne.

Idősebb, 44 éves. Tudom, hogy nem ő lesz a férjem, nem áltatom magam ilyenekkel. De az igenis jól esik, ahogy viselkedik velem. Hogy még hónapok után is udvarol nap, mint nap, vagy hogy a tenyerén hordoz, segít bármiben. Tudom, hogy számíthatok rá. És igen, így néha a tanulmányaimmal kapcsolatban is vannak kisebb segítségeim. Ne arra gondoljatok, hogy automatikusan 5-ös mindenem, mert nem. De most megírt helyettem két beadandót, ha van olyan tárgyból házifeladat, amiben annyira nem otthonosan mozgok, akkor segít benne, vagy most egy tárgyból kaptunk teljesen új beugrósort, és átnézte amit kidolgoztam, átírta, ami nem volt jó. Szóval ilyesmikben segít inkább, protekcióról eddig még szó sem esett.

Jól elvagyunk egymással, ennyi.

Az anyám meg ezt nem nézi jó szemmel, elmondása szerint nagyon félt és szerinte ez nem egészséges. Meg siettetné a dolgokat, pl. hogy akkor hozzam el, mutatkozzon be a családnak, legyen itt karácsonykor... De mi ilyesmit nem akarunk, el sem tudnám képzelni, hogy ott alszik a családi házunkban, a rózsaszín és pasztell szobámban, vagy hogy majd reggel együtt reggelizik a család pizsamában, mikor a szüleimmel egyidős szinte. És hogy akkor most ez hogy lesz, mint lesz, összefogunk-e költözni, vagy hogy lesz? Mondtam, hogy nem került komolyan ilyesmi még szóba, egyszerűen jól érezzük magunkat és kész.

2021. dec. 1. 21:40
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
59%

Tart, amig tart. Semmivel sincs kevesebb eselye, mint barmilyen mas kapcsolatnak.

Elvezzetek egymas tarsasagat, amig mindketten akarjatok.

2021. dec. 2. 21:09
 42/48 anonim ***** válasza:
58%

megírja helyetted a beadandókat, és nem protekció?! hát mi a f*sz?! dehogynem!

megdug, és ugranak az indexbe az ötösök.

remélem lebuktok és kirúgják.

2021. dec. 2. 21:44
 43/48 anonim ***** válasza:
72%
Hát, ez így nem volt jó ötlet, ilyet azért más férfiak is tudnak...
2021. dec. 2. 23:06
 44/48 anonim ***** válasza:
67%

Ezt hívják úgy, hogy apa-komplexus

Jobbulást, gyógyulj meg, és keress valakit aki max. 30 :D:D

2021. dec. 3. 11:49
 45/48 anonim ***** válasza:
76%
Addig muszáj lesz vele lenni, amíg nem végzel a sulival, hogy ne szúrjon ki veled. De megunod te hamar majd ezt a viselkedését. Vagy ő cserél le. Azért nincs normális nője meg élete, mert tök jól elvan a kislányokkal a segítségért cserébe. Aztán mivel ő van fölényben, lehet hisztizni a matracon meg a kaja szagon. Most egy feleség meg azért létezne akkor is, ha neki épp nincs kedve, főzne, a gyereket nem lehet arrébb rakni, ha zavarja, szóval tök érthető, hogy ő így él. Mindig lesz ilyen kis diákocska, akit lehet tömködni. Nekem nem kéne egy ilyen alak. Te meg nőjj fel, ne ezt keresd!
2021. dec. 3. 13:53
 46/48 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem már szúrta eleget XD XD

2021. dec. 3. 22:44
 47/48 anonim ***** válasza:
6%
Kislány kis ésszel és nagy fantáziával. Az egész írás kamuszagú, modoros, mintha valaki túl sok romantikus regényt olvasna. Ez 21 évesen már elég ciki.
2021. dec. 3. 22:54
 48/48 anonim ***** válasza:
43%
Ha az én gyerekem lennél úgy pofán basználak hogy repülhetsz is egyből a tanár bácsihoz és vissza sem jöhetsz
2021. dec. 4. 18:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!