Aki csak az egyik szülőjével tart kapcsolatot, hogy oldja meg, ha a szülei együtt élnek?
Őszintén szólva jó okkal nem vagyok kíváncsi az apámra, de anyámmal "együtt vannak", azaz együtt élnek, mert a falu előtt ciki lenne szétmenni. Anyámmal hajlandó lennék kapcsolatot tartani, mert ő legalább szülőként viselkedett, még ha többnyire rossz szülőként is. Gondoltam neki még adnék egy esélyt, hátha.
Hogy oldjam meg, hogy anyámmal legyen kapcsolatom, a nélkül, hogy apámmal is beszélni kelljen?
Nekem apa már meghalt.
Viszont nevelőapám 4 éves korom óta van anyámmal.
Gyerekként vert, tinikoromba csak verbálisan kaptam. Végül egy hatalmad vita után 23évesen leléptem 2szatyor ruhával.
Anya próbált mindig közénk állni, de kevés volt.
A mai napig együtt vannak.
Én akkor megyek hozzájuk, ha nevelőapám dolgozik. Anya jön hozzánk vagy találkozunk valahol. Mondjuk ez ritka.
Telefonon/messengeren beszélünk, de azt is általában akkor, ha nevelőapám nincs otthon.
Nálunk ez úgy működik, hogy mivel apám tök rá van gyógyulva anyámra, találkozunk náluk, mert az, hogy vele kettesben? Hah, jó vicc.
Szóval olyankor apával beszélgetek, anyámmal meg max 5 mondatot, abból 3-ban meghallgatom, mekkora szerencsétlen szr vagyok :D
Mondjuk nem érdekel, és szívem szerint nem mennék, de apám cs.szik kettesben eljönni velem pl egy kv-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!