Féltékeny, gonoszkodó nagytesóra hogy lehet hatni?
8 év korkülönbség, fiúk.
A nagy egyébként egy csupaszív, de néha már tényleg nem tudom, hogy a tányért vagy a saját fejem csapjam a falhoz.
Nincs kivételezés, nem szenved hiányt a nagy a kicsi miatt.
Néha annyira gonosz vele ha ketten maradnak (értsd:kimegyek a konyhába pár percre) cukkolja, ijesztgeti, addig cseszteti amíg nem sír.
Nem kis gyerekcsíny, hanem néha igazán durva, szándékosan szivatja.
Elmúlik, vagy mivel lehet visszafogni, mert már üres az
eszköztáram. Akinek nagyobb tesója van, hogy élte meg, milyen lett a kapcsolat felnőtt korban? Emlékszel ezekre?
Köszönöm, minden válasz hasznos.
Reagálok.
Már az a világ van, ahol az oviban kötelező volt a pszichológus, az iskolában is szokott jönni az osztályba,van gyerek pszichológus barátnőm, már kiderült volna a pszichés baja van.
Kütyü időt napi egy órát kap, legyen PS, tablet amit választ, tvt nem nagyon nézünk. Nála az igazi érvágás , ha azt elvesszük.
Péntek este filmezős est, amikor a pici már alszik.Az a mi időnk.
Felfigyeltem a "kedvenc"-re.
Nekem ő a kedvencem, apának a kicsi.(persze, ezt nem mondjuk
ki) Lehet ezt érzi, tényleg
kevesebbet programoznak csak
kettesben.
Ezt átbeszéljük.
Igen, azt kimaradt, hogy szemmel láthatóan a kicsinek a nagy a példaképe. Imádja. Biztosan ezért is még jobban rosszul esik neki, ha bántja.
Erről is beszéltünk már a nagynak, óvatosan mit mond, csinál.
Ledöbbent. Aztán láttam, hogy jól esett neki.
De az adott pillanatban elfelejteti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!