Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Féltékeny, gonoszkodó nagytesó...

Féltékeny, gonoszkodó nagytesóra hogy lehet hatni?

Figyelt kérdés

8 év korkülönbség, fiúk.

A nagy egyébként egy csupaszív, de néha már tényleg nem tudom, hogy a tányért vagy a saját fejem csapjam a falhoz.

Nincs kivételezés, nem szenved hiányt a nagy a kicsi miatt.

Néha annyira gonosz vele ha ketten maradnak (értsd:kimegyek a konyhába pár percre) cukkolja, ijesztgeti, addig cseszteti amíg nem sír.

Nem kis gyerekcsíny, hanem néha igazán durva, szándékosan szivatja.

Elmúlik, vagy mivel lehet visszafogni, mert már üres az

eszköztáram. Akinek nagyobb tesója van, hogy élte meg, milyen lett a kapcsolat felnőtt korban? Emlékszel ezekre?

2024. jún. 7. 14:58
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonymousreview60 ***** válasza:
76%
#11:A aligha: Az egyik éppen még alsós, a másik meg már érettségizett és a csajokat hajtja. Teljesen más életszakasz. Még 22-30 évesen is így lesznek. 30-38 évesen már menyeasszony-feleség-gyerek pályán közelítenek egymás felé.
2024. jún. 7. 17:57
 22/57 anonymousreview60 ***** válasza:
90%
Kérdező! Szerintem a nagyobbik vagy most jött rá, hogy a kistestvér nem kell neki, csak ugye már nem lehet visszavinni. Hehe. Gyerekpszichológust kellene bevonni.
2024. jún. 7. 17:58
 23/57 anonim ***** válasza:
100%
Semmire sem megoldás az, erőszak az agresszívitás el szoktam gondolkozni azon mikor hallom, és látom a tv-ben neten hogy elszöknek a gyerekek otthonról hogy ez talán a legtöbb esetben a család miatt van, elég egy olyan szó is amin megsértődik
2024. jún. 7. 18:04
 24/57 A kérdező kommentje:

Köszönöm, minden válasz hasznos.

Reagálok.

Már az a világ van, ahol az oviban kötelező volt a pszichológus, az iskolában is szokott jönni az osztályba,van gyerek pszichológus barátnőm, már kiderült volna a pszichés baja van.

Kütyü időt napi egy órát kap, legyen PS, tablet amit választ, tvt nem nagyon nézünk. Nála az igazi érvágás , ha azt elvesszük.

Péntek este filmezős est, amikor a pici már alszik.Az a mi időnk.

Felfigyeltem a "kedvenc"-re.

Nekem ő a kedvencem, apának a kicsi.(persze, ezt nem mondjuk

ki) Lehet ezt érzi, tényleg

kevesebbet programoznak csak

kettesben.

Ezt átbeszéljük.

2024. jún. 7. 18:15
 25/57 A kérdező kommentje:

Igen, azt kimaradt, hogy szemmel láthatóan a kicsinek a nagy a példaképe. Imádja. Biztosan ezért is még jobban rosszul esik neki, ha bántja.

Erről is beszéltünk már a nagynak, óvatosan mit mond, csinál.

2024. jún. 7. 18:23
 26/57 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, és mit válaszolt rá.?
2024. jún. 7. 18:26
 27/57 A kérdező kommentje:

Ledöbbent. Aztán láttam, hogy jól esett neki.

De az adott pillanatban elfelejteti.

2024. jún. 7. 18:31
 28/57 anonim ***** válasza:
93%
Nincs valami iskolai probléma, nem bántjàk pl bent? Persze könnyen mondom, hiszen van, esélyesen nem tudsz róla még. Akiket elnyomnak a saját környezetükben, azok sokszor a gyengèbbeken élik ki magukat otthon…
2024. jún. 7. 18:36
 29/57 anonim ***** válasza:
85%
*hiszen ha van
2024. jún. 7. 18:37
 30/57 anonim válasza:
0%
Kötözd le a 10 évest.
2024. jún. 7. 18:40
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!