Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tesóm azt mondja én túlzok?...

Tesóm azt mondja én túlzok? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ki utaztam hozzá Angliában. Van egy elég fiatal párja, kb. 20 év körüli. Bátyám 38, én 27. Este hallottam, ahogy tesóm üvölt vele, és a lány sír; nem kiabált, a kislány nem sikított, csak sírt. Kimentem megnézni, és láttam, ahogy tesóm ott üti, rúgja, ahol éri. Próbáltam lefogni és meg nyugtatni, de a lány felszaladt a szobába, bezárkózott, tesóm meg azt mondta, nem az én dolgom, ne avatkozzak bele. Pár perc múlva a rendőrök is kint voltak, de a lány, azok ellenére, hogy össze volt verve, letagadott mindent. Másnap már a kislány tesóm ölében ült és ölelte. Tesóm mondta, hogy ki visz a repülőtérre (konkrétan haza zavart). Itthon anyámnak elmondtam, mit láttam, nem akart hinni, és felhívta bátyám, és meg kérdezte, de letagadott mindent. Három napot voltam kint velük. A lány végig nagyon csendes volt, alig beszélt, de láttam rajta, hogy imádja a tesóm, mindig bújt hozzá. Elég durva volt ilyet látni. És a legidegesítőbb, hogy tesóm azt akarja bemagyarázni, hogy én túlzok.
ma 12:49
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Ha eddig szavahihető ember voltál, akkor anyukád előtt hivatkozz erre.

Egyébként sem te, sem ő nem tudjátok a bátyádat megváltoztatni. Elég szomorú, hogy van olyan nő, aki nem szakít vele ezek után.

A nő esetleg iszlám kultúrából jött?

ma 12:53
 2/8 anonim ***** válasza:
94%

A tesod egy vadallat, a noje meg hulye.

Vannak emberek, akiken nem lehet segiteni.

ma 12:54
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Nem most lett a testvéred pszichopata, ha igaz a történet.
ma 13:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Soha nem hazudtam anyának, de a bátyámnak mindig is jobban hitt, mint nekem. Nem tudom, milyen kultúrából származik, nem hord olyan kendőt, mint az iszlám nők.
ma 13:36
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Rendőröknek miért nem tettél tanúvallomást? Ez brutális... Soha fel nem venném neki a telefont.
ma 14:00
 6/8 anonim ***** válasza:
64%

[link]

Itt vannak azok a telefonszamok, amiket fel lehet hivni, ha csaladon beluli eroszak tortenik.

ma 14:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Tenni nem igazán tudsz semmit. Te tudod az igazad, de valós hogy úgysem fogják elhinni. Az elkővetők általában tagadják az ilyet, a szülők meg nem szeretik elhinni hogy a gyerekük bántalmazó ember.

Majd egyszer ha tesód túltolja a verést és q csajszi a kórházban, vagy a temetőben köt ki, akkor már hinni fognak neked anyudék.

Plusz a csajszi is valami iszonyat lelkisérült ember lehet hogy egy ilyen kapcsolatban benne marad. Csak gyerekük ne legyen.

ma 14:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Te is tudod hogy nem túlzol. Erővel kellett visszatartanod tesód és utána másnap el is zavart. Elég egyértelmű hogy neked volt igazad.

Gondolom az zavar hogy itthon nem hisznek neked, tesód meg tagad. Nos ezek ellen nem tudsz semmit tenni. Te szóltál. Anyukádék pedig még ha hinnének is neked, akkor sem tudnának semmit csinálni.

Tesód nem fogja abbahagyni a bántalmazás, a lány nem fog lelépni. Aztán lesz ebből az ami ilyen esetekben lenni szokott.

Testvéred bántalmazott valaha bárkit is? Kinézted volna belőle hogy így is tud viselkedni?

ma 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!