Csak én túlzok, vagy ez már tényleg beteges?
Hát ez már tényleg furcsa.
Nem egészséges ha az ágyban alszanak és minden tiszta kutyaszőr még a kaja is. Ez az autós pedig tiszta vicc.
Jó hogy nem a végén a kutyákat íratja be iskolába és azokat viszi el nyaralni , titeket meg otthon hagy. :D
Ennyiből nem tudom.
Nem beteges, hogy együtt alszanak, hogy szeretnék vinni nyaralni. Ez szinte minden kutyatartónál így van, akinek benti kutyája van.
9 személyes autóba, a szüleid mellé, és a 2 kutya mellé, gondolom, te is beférsz, meg a tesód is.
Felnőtt vagy már? Otthon élsz? Vagy nem? Talán a kutyákkal azért is lett ilyen szoros a kapcsolat, mert ti már nem vagytok kisgyerekek és hiányzott neki ez a fajta gondoskodás.
1.válaszoló.
Igen , az még tényleg normális hogy bent alszanak, de az hogy még a kajába is kutyaszőr van az brutál.
A nyaralás is oké , mert tényleg visszük a kutyát is ,de az hogy szinte jobban szeresse a kutyákat és többet foglalkozzon velük mint a saját gyerekeivel ez azért már ROSSZ.
Igaza van az egyik válaszolónak , akkor majd a kutyák tartsák el néhány év múlva.
És ezt nem bántásból, csak a véleményem írtam le. :)
Ja es az autos megjegyzesre reagalva:
A hatso 6 ulest kiszedtek mert a kocsiban alszanak szoval csak 3 személyes igazabol :D
Attól higy kutya van , meg lehet találni a módját a kutyaszor mentes lakásnak . Igen , a legtöbb kutya tartónak a abszolút családtag kedvence , nincs is ezzel semmi baj ,ahogy azzal sem ha egy ápolt (!) kutya felmegy az àgyra.
Én inkább arra térnék ki ,köztetek milyen a viszony édesanyáddal ? Olyan mintha kissé féltékeny lennél..
Szerintem az nem jó közeledés anyukád felé, ha szidod a kutyákat.
Ha tényleg vágy rá, hogy beszélgessetek, hogy eltöltsetek egy kis időt együtt, akkor nyugodtan mondd meg neki. Ha normálisan szólsz hozzá, akkor biztosan ő is örülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!