Szülők szerintetek beteges ha a felnőtt fiatoknak munka után fontosabb a counter strike mint az hogy barátnőt szerezzen és majd családot alapítson?
Nem beteges...😃
Fiatal felnőtt, úgy hogy rá ér még 😃
Egy ideig én is ilyen voltam, hozzá kell szokni ahoz h munka van stb stb.
Most már családom van
25/N
Attol függ mennyi idös
De attol hogy valaki szeret játszani még biztosan akar családot is
Ez egy hobbimintha focizni vagy sörözni járna a haverokkal
Kell az egészséges kikapcsolodás :)
Sok ilyen van. Az, hogy normális-e, értékrendtől függ.
Ha a véleményemet kérdezed, nekem nem normális, mert nekem mindig az volt az életcélom, hogy úgymond ,,révbe érjek", tehát komoly kapcsolat, majd házasság, gyerekek, stb.
Neki nyilván normális.
Csalad mellett, 30 felett is tankozom meg repullozom.
Jobb mintha a sarki kocsmaban hagynam a fizetesem...
22 évesen egyetem mellett is tankozok, csgozok!
H
Inkább ezt csinálja mint a kocsmában igyon, még egy gyerektől is olcsóbb!
Attól függ, mennyire uralja az életét ez a játék.
Általában véve minden függés beteges: nemcsak a drogfüggés, hanem pl. a játékszenvedély, az internet-függőség, vagy az, hogy valaki - kis túlzással szólva - még a szellentését is ki akarja posztolni a facebookra.
Ha tehát neki semmi más nem fontos, csak ez, mindent ennek rendel alá szabad idejében (akár a pihenés rovására is) és ez hosszabb távon (évekig) így marad, akkor beteges. Ha fontos neki, de azért másra is szakít időt, akkor nem beteges. Rövidebb időre normális a "fellángolás" egy hobbi, érdeklődési kör iránt. Elfogadható, hogy ebben az időszakában szabad idejében mindig ezzel akar foglalkozni. De normális esetben pár hónap után kissé alábbhagy a "szerelem" és más dolgokat is figyelemre méltat. Ha nem hagy alább hosszabb idő múlva sem, az tényleg beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!