Csak én túlzok, vagy ez már tényleg beteges?
Eddig apukádról egy szót sem írtál! Ő hogy viszonyul együtt-nyaraláshoz, együtt-alváshoz, kutyaszőrhöz?
Próbálj vele összefogni, mert ezek a tünetek aggasztóak.
(Egy anya 3 gyerekkel és egy kutyával)
Hany eves? Lehet, mar keszul arra az eletre, hogy kirepultok.
Rengeteg kutya alszik a gazdi agyaban.
Takatitani lene es apolni a szorzetet.
"Anyum is kijelentette korabban hogy ő gyerek-potléknak szánja a kutyákat," provokáló kamu kérdés
most volt valamelyik oldalon erről cikk, gondolom a kérdezőnek onnan jött az ötlet
szánalmas
A kocsis megjegyzésig szerintem még rendben is lenne... :D
Nagynénémnek azért nincsenek gyerekei, mert a "macskák sokkal jobbak"... Nem is tudom, hányadik macskáját nevelgeti. Elég fura de van ilyen... :)
"neha jol esne vele beszelgetni de mindig ott vannak a kutyak es akkor nem nagyon figyel masra."
Vajon anyádnak hánydzorr esett volna jól veled beszélgetni, de fel se néztél a telefonból,vagy elhajottad, vagy vágtad rá az ajtót, mielött a kutyái lettek a mindenei?!?
szerintem 18 évesen már ne anyukáddal akard megbeszélni a magánéletedet, pláne, ha nem kíváncsi rá.
szerintem undorító dolog a kutyákkal aludni, de ha ő ezt akarja, hát az a véleményem, hogy csinálja. ha 10 éves lennél, felháborodnék, hogy elhanyagol, de ennyi idősen már ne velük akarjál menni nyaralni, hanem a barátaiddal. Ideje felnőnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!