Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tesóm azt mondja én túlzok?...

Tesóm azt mondja én túlzok? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ki utaztam hozzá Angliában. Van egy elég fiatal párja, kb. 20 év körüli. Bátyám 38, én 27. Este hallottam, ahogy tesóm üvölt vele, és a lány sír; nem kiabált, a kislány nem sikított, csak sírt. Kimentem megnézni, és láttam, ahogy tesóm ott üti, rúgja, ahol éri. Próbáltam lefogni és meg nyugtatni, de a lány felszaladt a szobába, bezárkózott, tesóm meg azt mondta, nem az én dolgom, ne avatkozzak bele. Pár perc múlva a rendőrök is kint voltak, de a lány, azok ellenére, hogy össze volt verve, letagadott mindent. Másnap már a kislány tesóm ölében ült és ölelte. Tesóm mondta, hogy ki visz a repülőtérre (konkrétan haza zavart). Itthon anyámnak elmondtam, mit láttam, nem akart hinni, és felhívta bátyám, és meg kérdezte, de letagadott mindent. Három napot voltam kint velük. A lány végig nagyon csendes volt, alig beszélt, de láttam rajta, hogy imádja a tesóm, mindig bújt hozzá. Elég durva volt ilyet látni. És a legidegesítőbb, hogy tesóm azt akarja bemagyarázni, hogy én túlzok.
jan. 10. 12:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Ki hívta ki a rendőrséget?
jan. 10. 18:46
 12/28 A kérdező kommentje:
#11. Gondolom, a szomszéd tesóm ütközött, a lány meg sírt, gondolom, áthallották, és én is hangosan könyörögtem, hogy ne bántsa szegényt.
jan. 10. 18:50
 13/28 anonim ***** válasza:
17%
Nem tudom hogy mit tudsz tenni. De egy valamit tudok tenni kell valamit mert ha úgy meg veri hogy bele hal mi lesz? menny el náluk beszélj a lánnyal és vidd el jó messze, pl családjához hogy bármilyen nőket segítő szervezethez.
jan. 10. 19:00
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
És a rendőrség téged nem hallgatott meg?
jan. 10. 19:59
 15/28 A kérdező kommentje:
#14. Nem. Csak a lányt.
jan. 10. 20:09
 16/28 anonim ***** válasza:
44%
Jelen voltál, és nem kérdeztek meg, mi történt? Ez furcsa.
jan. 10. 20:12
 17/28 A kérdező kommentje:
Nem beszélek angolul; elég nehéz lett volna.
jan. 10. 20:16
 18/28 anonim ***** válasza:
46%
Az okostelefonok korában a legminimálisabban se lett volna nehéz ...
jan. 10. 21:10
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem beszélsz angolul, kerítenek tolmácsot.
jan. 10. 22:18
 20/28 A kérdező kommentje:
Oké, de akkor is 2 vallomás az 1 ellen.
jan. 10. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!