Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez csak számomra felháborító?

Ez csak számomra felháborító?

Figyelt kérdés
Tesómék meghívtak minket karácsonyi ebédre. Megkért főzzek halászlét, mert neki nem lesz ideje. Kapásból nemet mondtam. Ha ezt nem akkor legalább bejglit. Arra is nemet mondtam, nem szoktam csinálni. Nem örült ennek. Más is járt így a rokonsággal? Mi vagyunk a vendégek és mi vigyünk ételt?
2023. dec. 6. 20:18
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/115 anonim ***** válasza:
72%

Igen, és soha semmikor máskor nem beszéltél erről, nem is fogsz a férjeddel, sem másról a testvéreddel kapcsolatban? Csakis kizarólag ez a pár perc volt a telefonban, ahol a testvéred szerepelt?

Nehezen tudod felfogni amit kérdezek?

2023. dec. 6. 22:33
 52/115 A kérdező kommentje:

52

Mi a francról beszélsz? Mi bajod van?

2023. dec. 6. 22:34
 53/115 A kérdező kommentje:

52

Képzeld szoktunk, de bizonyos dolgokról nem a gyerek előtt, ha erre gondolsz

2023. dec. 6. 22:35
 54/115 anonim ***** válasza:
70%

Kanyarodj vissza a 46-os válaszomhoz.

Soha semmikor, semmilyen helyzetben nem beszéltetek a gyerekek előtt a tesódékról, igaz?

Nagyon naiv vagy, ha azt hiszed, hogy a gyerekek szeretni fogják egymást, ha egyszer tinis utáljátok. És pont miattatok nem fogják ők sem. A kisgyerek mintákat keres. Csodásat talál a személyben.

Ne takarózz a gyerekekkel. Nincs közük ehhez semmilyen formában.

2023. dec. 6. 22:38
 55/115 A kérdező kommentje:
Hú mèg ennyi gyík parasztot. Fárasztóak vagytok, részemről lezárva, mostantól marakodjatok egymással. Tisztelet a kivételnek. Nekik szép estét!
2023. dec. 6. 22:38
 56/115 anonim ***** válasza:
86%
Én ilyen emberekkel a helyedbe nem is nagzon találkozgatnék
2023. dec. 6. 22:42
 57/115 anonim ***** válasza:
84%
Nesztek, szeretet ünnepe😂😂😂😂
2023. dec. 6. 22:49
 58/115 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk alap, hogy viszünk valamilyen ételt magunkkal. Lehet, hogy ő hívott meg, de attól nagy segítség, ha legalább egy dolgot más csinál meg
2023. dec. 6. 23:00
 59/115 anonim ***** válasza:
88%

Kepzeld en is mindig megkerdezemmit vigyek, barhova is hivnak. Es MINDIG azt mondjak, hogy csak magamat. Es en MINDIG viszek mégis valamit.

Kolykoket meg vigyetek 2 havonta jatszoterre oszt'akkó talalkoznak es megse kellett semmit vinni, senkit se vendegul latni.

2023. dec. 6. 23:17
 60/115 anonim ***** válasza:
4%
Én azt mondnám oké, aztán pedig megfőzném a világ legsz*rabb halászléjét és azt vinném. Ha megkérdezik miért lett ilyen ehetetlen azt mondanám sajnálom, sietnem kellett vele, nem volt időm megkóstolni.
2023. dec. 6. 23:18
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!