Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez csak számomra felháborító?

Ez csak számomra felháborító?

Figyelt kérdés
Tesómék meghívtak minket karácsonyi ebédre. Megkért főzzek halászlét, mert neki nem lesz ideje. Kapásból nemet mondtam. Ha ezt nem akkor legalább bejglit. Arra is nemet mondtam, nem szoktam csinálni. Nem örült ennek. Más is járt így a rokonsággal? Mi vagyunk a vendégek és mi vigyünk ételt?
2023. dec. 6. 20:18
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/115 anonim ***** válasza:
94%

Mondjuk pont a halászlé olyan amit semmi pénzért nem csinálnék otthon 😩😩 undorító és pepecs, mindig rendeljük😊

Amúgy eleve olyan vagyok hogyha megkérnek akkor megoldom úgy ahogy nekem tetszik, de ha kijelentik hogy pontosan mit és hogyan és parancsba adják, akkor fix hogy nem mozdítom a kis ujjamat sem 😊 bár az is tény hogy ilyenkor illik megkérdezni hogy mit vigyél ESETLEG😊

2023. dec. 8. 14:31
 112/115 anonim ***** válasza:
21%
11es, de akkor nem is mész ingyen zabára igaz?:-)
2023. dec. 8. 14:45
 113/115 anonim ***** válasza:
92%
Ingyen zaba? De szép szó ez...Meghívnak ebédre, és az ingyen zabálás, ha elmegy az illető? Te jó ég... A kérdező írta a kérdésben, hogy ő többször is vendégül látta már a testvérét családostól, most visszahívták, de vigyen kaját. Akkor hol az ingyen zaba? Pont, hogy a testvér zabált akkor ingyen, mert ő nem akarja megzabáltatni azt, aki őt korábban többször is megzabáltatta.
2023. dec. 8. 14:50
 114/115 anonim ***** válasza:
94%
A karácsony szülővel, testvérrel szerintem nem számít vendégeskedésnek, ott nincs bor meg süti szabály,vihetsz bármit. Az inkább a baráti vagy kollégai kör.
2023. dec. 8. 14:51
 115/115 anonim ***** válasza:
78%

Ki is sült volna a szemünk anno, ha mindent a vendéglátó rokontól vártunk volna el.. Mindig el volt osztva, hogy ki mit visz majd, meg az is amit közösen csinálunk.

Gondold már el, ti 3 napig mászkáltok másokhoz, de annyi nincs bennetek, hogy néhány rúd bejglit vigyetek vagy elmenjetek egy étterembe egy adag halászlét venni.

Te is nyilván sokat készülsz, amikor ők jönnek hozzátok, gondolod neki könnyebb?

Azért az ilyen családok mondjuk megérdemlik egymást, majd gyűlölködhettek élethosszig a gyerekekkel együtt..

2023. dec. 12. 13:00
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!