Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez csak számomra felháborító?

Ez csak számomra felháborító?

Figyelt kérdés
Tesómék meghívtak minket karácsonyi ebédre. Megkért főzzek halászlét, mert neki nem lesz ideje. Kapásból nemet mondtam. Ha ezt nem akkor legalább bejglit. Arra is nemet mondtam, nem szoktam csinálni. Nem örült ennek. Más is járt így a rokonsággal? Mi vagyunk a vendégek és mi vigyünk ételt?
2023. dec. 6. 20:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/115 anonim ***** válasza:
93%

Sok éve nálunk van a rokonság karácsony, és őszintén szólva, már meguntam, hogy évről évre egyre több a családtag én meg egyre többet állok a konyhában,a saját családomtól veszem el az időt.Úgyhogy tavaly már szóltam, hogy hozzá lehet járulni bármivel. Persze még így is van olyan, aki csak enni és az ajándékért szeret jönni.

Na ők sosem késnek.

2023. dec. 6. 21:30
 32/115 A kérdező kommentje:

29

A 3 helyet azért írtam mert ezek miatt se lenne időm sütkérezni. Nem kellene kifordítani a szavaimat.

2023. dec. 6. 21:44
 33/115 anonim ***** válasza:
81%

Nalunk is mindig noverem suti a bejglit mert az ove finom.akkor is o suti ha itt eszunk , akkor is ott, akkor is o sutne ha piknikezni mennenk. En mindenhova viszek valamit. Anyosomekkal megbeszeljuk ki mit tervez sutni. Es olyat sutok amit ok nem es viszek 1-2 talcaval. Kerni se kell. Normalis helyeken igy mukodik. De nalatok nem mukodik semmi normalisan ahogy latom.

Ha ennyire zavar, ne suss, ne fozz vagy el se menj.

2023. dec. 6. 21:46
 34/115 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező te szoktattad rá őket, hogy nálatok terülj terülj asztalkám van. Karácsonytól függetlenül szoktasd le. Ha ők csak pár pogácsával várnak, tedd te is azt velük. Nemtart senki pisztolyt a fejedhez, hogy megvedd a mit kérnek. Majd megszokják hogy nálatok is csak rágcsa van, pont úgy mint náluk.
2023. dec. 6. 21:52
 35/115 anonim ***** válasza:
81%

Nem kell kifordítani, mert te is tudod minek mész... Szerinted akikhez mész aznap csinálják a menüt? Beiglit kb héttel előtte + sok mindent előtte való napokban...

Amit te kb 20 perc alatt megzabálsz az heti munkák...

Azért mert anno te hogy vártad stb akkor minek mész? Erre adj már választ.

2023. dec. 6. 21:53
 36/115 anonim ***** válasza:
92%

A családi közös karácsony nem ugyanaz azzal, amikor meghívnak vendégségbe. Bár akkor se megyünk üres kézzel.

Vegyél a lidlbe két beiglit és még van oldva.

2023. dec. 6. 21:56
 37/115 A kérdező kommentje:

35

A gyerekek miatt. Keveset látják egymást.

2023. dec. 6. 21:58
 38/115 A kérdező kommentje:
Hát az lesz...
2023. dec. 6. 21:59
 39/115 A kérdező kommentje:

35

Nagyon érdekes de akikhez rendszeresen járunk, képzeld aznap főznek. Nem napokkal, hetekkel korábban. A süti az más.

2023. dec. 6. 22:02
 40/115 anonim ***** válasza:
95%
Bírom mikor a gyerekekkel takaróztok szinte bármire felhasználjátok őket... Aztán abban a fél napban mi változik? Ritkán látják egymást ez az évi max 2-3 alkalom ebből karácsony az egyik gondolom húsvét a másik meg talán a nyár... Ha ezeken kívül nem akartok találkozni a " gyerekek" miatt akkor az a fél nap nem oszt nem szoroz.
2023. dec. 6. 22:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!