Ez csak számomra felháborító?
Mennyire kell ahhoz pitiáner fukarnak lenni, hogy valaki kiírjon egy ilyen kérdést?
Agyvérzést kap egy fazék halászlétől meg 1 rúd beiglitől agyrém XD
Én amúgy elegánsan oldanám meg ezt a kérdést, mondanám a testvéremnek, hogy nem vagyok jó halászlében de a közelben lévő étteremből megrendelném X személyre. Beiglit ugyanígy.
Ez a kérdés a fösvénYség magasiskolája. Minden baj, ha költeni kell, meg felháborító meg kikérem magamnak. De ha zabálni kell 3 napon át freeben az f@sza,jó.
Számomra ez a kérdés a gyk egyik legundorítóbb kérdése az elmúlt napokban.
Az az érdekes, hogy ha például ajándékozós kérdés van és a kérdező nem kap semmit, akkor azt írjátok, hogy ne várja el és ne azért adjon, hogy kapjon is. Nos, ha valaki vendéget hív étkezésre, akkor azért hívja, hogy a meghívott vigyen valamit?
Szerintem mindegy a végkimenetel, mindig a kérdező a hibás. Olyanok vagytok komolyan, mint a foxi kutyák, akik nem engedik el a csontot. :D
94, félek nem az. Ez az átlag.
Utálom a családom, kötelező a karácsony, én nem csinálok semmit, nem veszek neki semmit, de meghívott ebédre, vacsorára, állatkertbe, nyaralni, na jó, azért oda elmegyek, de csak mert muszáj!
95, van egy alapszabály- alapműveltség-, ha valaki az otthonába vendégül lát egy közös evésre, sosem érkezem üres kézzel!
Az ajándékozásra nincs ilyen szabály. Ne keverjük a szezont a fazonra.
95
Tényleg ilyenek, és mindezt 100 kommenten keresztül.
Nem, nem kell ajándékot vinni minden esetben.
És itt beigli volt a kérés, pont egy olcsó üveg bor ára.
Az agyam eldobom, ne szarozzunk már ezen, mi illik és mi nem,
a saját édestestvére, akivel együtt nőttek fel, szólt neki, hogy te Juli, hozzál már valamit te is, mert nem akarok 2napig a konyhában állni!
Komolyan, hogy lehet ezen drámázni meg számolgatni, ki hány szem pogácsát evett a múltkor, és ki mit hoz vagy nem hoz egy közös családi zabálásra, lesz az egész egy óra,aztán 3 hónapig nem látod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!