Ez csak számomra felháborító?
A gyerekek. Áh. Dehogy a gyerekek. Csak mögéjük tudtok bújni. Gyönyörű, egymást utáló családokban felnőni garantált belépő a mentális problémák sokasagába.
A gyerekek sem fogják szeretni egymást sose, ezt ne is képzeld. Hiszen ami bennetek nincs, hogyan adhatnátok át?
41
A gyerekeink rendszeresen beszélnek egymással és látják is videó chat-en egymást. Kérdezősködnek, viccelődnek egymással, megmutatják az új dolgaikat, mi történt az oviban stb... csak mert nem vagyok tesómmal jóban ezt nem akarom kivetíteni a gyerekekre. Az lenne a legrosszabb
Háhh xD aznap Talán ha éjfélkor elkezdi akkor esetleg tudtok délben enni.
" Gyerekek " miatt szóval alsó hangon: anyuka, apuka , gyerek. ( Tesónál : anya apa gyerek ez 6... ) Akihez mentek min. 1-2 fő ha más nem megy csak X family szóval min 5 főre ami sztem több össze rittyent aznap vagy 30 rúd beiglit mert háá ugye visztek is... Meg halászlét meg süti meg pogi meg ez az a kóla, a pia de ugye nem csak ti mentek hanem más is huuuu komoly. Mostani pizsidbe álmodtad meg?
Már a fele kamu, mert itt ott a csepegtetett infók.. a gyerekek miatt.. keveset látják egymást de ja nem mert videóchat csak mi nem beszélünk...
Még az én tesómnál is mocskosabb vagy. Troll
43
Ennyi a véleményem rólad:
😄😅
Szerintem te pont az a típus vagy, mint az én nővérem.
5!gyerekkel minden évben lerohannak karácsonykor mert a család olyan fontos. KB a család felét kiteszik egymaguk, de egy kókuszgolyót nem hozott még ide,(mindenki hoz valamit) de ők ülnek először az asztalhoz, és még a maradékot is lesi, jut e holnapra.
Ajándék bezsákol, aztán futi haza. Utólag meg panaszkodik, hogy mennyire utálja a karácsonyt, mennyi fáradsággal jár minden nap máshova utazni ebédelni.
44
Te se tudsz olvasni??
Hányszor írjam le? A szüleim direkt megkérnek minket ne vigyünk semmit! Annyi étellel várnak, amiből még több családot is meg tudnának vendégelni! Ugyanez van a férjem szüleinél! Max 6-7-en
Szoktunk lenni, volt már hogy kérdeztem ( régebben) vigyek-e valamit. Az volt a válasz semmit, csak magunkat. Ez volt az utolsó hogy leírtam.
46
Képzeld ezt telefonon beszéltük miközben a gyerekek oviban voltak, ugye ezt nehezen tudod felfogni?
47
Pont tesóm ilyen, és szidja a szüleinket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!