Irigy a nővérem?

Figyelt kérdés
Már legalább 2 éve nem volt komoly kapcsolata, 32 éves de rendszeresen bulizik, szerintem ő is vágyik már férje meg gyerekre csak nem jön össze neki. Én 26 vagyok, de már van férjem és gyermekem is. A családi húsvétkor mindenki elhalmozta a kislányomat ajándékokkal kivéve ő, őszintén szerintem direkt csinálta, mert nem bírja elviselni hogy ő az idősebb mégis ő van lemaradva.

2022. ápr. 19. 21:48
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
86%
Gyereket csinálni nem nagy dolog, majd akkor vállon veregetem a szülőket (magamat is), ha képesek normális, szép gyerekkort biztosítani, majd életképes felnőttként útjára engedi ha itt az ideje. Nemrég olvastam egy eltűnt kislányról, akinek a szülei mindketten drogos múlttal rendelkeznek. Kb 2 éve tűnt el a kislány, de 1 évig nem is jelentették. Most van ott a nyomozás, hogy valószínűleg apuci eladhatta drogért, de rendes bizonyíték nincs rá, ezért lecsukni sem tudják. Na pl szerintem ezért nem nagy dolog gyereket csinálni. Védekezés nélkül szexeltek, majd megszületett a gyerek, és most ki tudja melyik árokban fekszik és mit tehettek vele. Az ilyenek miatt is idegesít fel, hogy minden barom gyereket tud csinálni. Mert itt ennyi történt. Kamatyoltak, aztán anyu megszülte a kislányt. És mi lett a vége. Ezért nem tartom olyan hű de király dolognak, ha valaki gyereket csinál. Bárki képes rá, akinek működő szervei vannak.
2022. máj. 11. 12:43
 62/68 anonim ***** válasza:
16%

A 60-as van legközelebb ahhoz, amit gondolok. A szülés és a többi, ehhez vezető út szerintem alapvetően szép. Hogy sokszor nem olyan, az kár inkább.

Azt próbáltam kifejezni, hogy sajnálatos, mikor úgy próbálunk érvelni, vagy “vélemény-előnyre” szert tenni, hogy direkt megvetően és degradáló szavakat használunk a másik életének eseményeit minősítve. Erre példa a sokak által élvezettel használt pottyantás, lábszétrakás és társai.

A teherbe esésnek, terhességnek és szülésnek nem a technikai része a jelentős (bár ez sem igaz teljesen).

2022. máj. 11. 21:03
 63/68 anonim ***** válasza:
90%

"Azt próbáltam kifejezni, hogy sajnálatos, mikor úgy próbálunk érvelni, vagy “vélemény-előnyre” szert tenni, hogy direkt megvetően és degradáló szavakat használunk a másik életének eseményeit minősítve. Erre példa a sokak által élvezettel használt pottyantás, lábszétrakás és társai."

Pedig szét tette a lábát, ezt hogy lehetne szebben leírni?

Csak leírtam a folyamatot, hogy a nő szét teszi a lábát, a pasi meztelenül ráfekszik még jól össze is izzadnak és a testnedveik keverednek egyet, majd a férni elélvez egy nagyot a nő puncijába, még nem is élvezi a nő, de hát csinálni kell, mert másképp nem lehet sikeres az életben. 9 hónap múlva kipottyan a baba. És igen van akiből szó szerint kipottyan ha pl. testedző.

Na erre mondtam, hogy ez nem siker, mert én a cégembe pénzt toltam bele amit ugye kőkemény munkával lehet elérni, nem azzal a 20 perccel amit fentebb csinálnak. Emellett még képzéseken is részt vettem és több szakmával rendelkezem. Míg más arra a 20 percre büszke.

Érted?

2022. máj. 12. 12:25
 64/68 anonim ***** válasza:
14%

Le lehet szebben, és szerintem nem is “arra büszke”, de szerintem nem tudnak az álláspontjaink közeledni, még ha a leírásod (remélem, élveztem) nagyon plasztikus is. Köszönöm, hogy átadtad az infót, nem tudtam, hogy működik a biológia...😃 Ennyivel is okosabb lettem.

Üdv

2022. máj. 17. 13:16
 65/68 anonim ***** válasza:
84%

#55 Persze-persze, csak véletlenül írtad el a szót, hogyne :D

Visszaolvastam, mi volt az utolsó mondatom:

"Egyébként ha kioktatsz valakit stílusról meg kultúráról, egyrészt ne használj olyan idegen szavakat, amiknek a pontos jelentésével sem vagy tisztában (#49 +1), másrészt legalább a "kulturált" szót írd le helyesen.

Az "önellentmondás" szóra is keress rá a szótárban. Annyira műveltnek és fölényesnek próbálsz mutatkozni, pedig még az alap szavak ismerete sem megy neked. :)

2022. máj. 17. 15:12
 66/68 anonim ***** válasza:
16%
Érdekes jelenség, mikor valaki sérteget, és utána tesz egy smiley-t - miért nem vallalod a véleményed? Hogy mi megy nekem és mi nem, azt nem befolyásolja, amit te gondolsz vagy mondasz. Biztos van, akinél működik, ha degradálni próbálod, és ebből nyersz erőt, de ehhez én már vén róka vagyok. A legkevesebb energiát abba fektetem az életben, hogy másnak akarjak mutatkozni, mint ami vagyok - neked is ezt ajánlom. Hosszú távon az működik igazán. És ezt tényleg őszintén mondom.
2022. máj. 17. 20:41
 67/68 anonim ***** válasza:
59%
Sajnos arra nem jöttem rá, hogy mi a jelentősége, hogy újraolvastad az utolsó mondatodat, bocsi.🤷🏻‍♀️
2022. máj. 17. 20:43
 68/68 anonim ***** válasza:
100%
#68 Nem azért írok smiley-t, mert "nem vállalom a véleményem", hanem mert nevetségesnek tartalak. :) :) :)
2022. máj. 19. 12:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!