Irigy a nővérem?
A 60-as van legközelebb ahhoz, amit gondolok. A szülés és a többi, ehhez vezető út szerintem alapvetően szép. Hogy sokszor nem olyan, az kár inkább.
Azt próbáltam kifejezni, hogy sajnálatos, mikor úgy próbálunk érvelni, vagy “vélemény-előnyre” szert tenni, hogy direkt megvetően és degradáló szavakat használunk a másik életének eseményeit minősítve. Erre példa a sokak által élvezettel használt pottyantás, lábszétrakás és társai.
A teherbe esésnek, terhességnek és szülésnek nem a technikai része a jelentős (bár ez sem igaz teljesen).
"Azt próbáltam kifejezni, hogy sajnálatos, mikor úgy próbálunk érvelni, vagy “vélemény-előnyre” szert tenni, hogy direkt megvetően és degradáló szavakat használunk a másik életének eseményeit minősítve. Erre példa a sokak által élvezettel használt pottyantás, lábszétrakás és társai."
Pedig szét tette a lábát, ezt hogy lehetne szebben leírni?
Csak leírtam a folyamatot, hogy a nő szét teszi a lábát, a pasi meztelenül ráfekszik még jól össze is izzadnak és a testnedveik keverednek egyet, majd a férni elélvez egy nagyot a nő puncijába, még nem is élvezi a nő, de hát csinálni kell, mert másképp nem lehet sikeres az életben. 9 hónap múlva kipottyan a baba. És igen van akiből szó szerint kipottyan ha pl. testedző.
Na erre mondtam, hogy ez nem siker, mert én a cégembe pénzt toltam bele amit ugye kőkemény munkával lehet elérni, nem azzal a 20 perccel amit fentebb csinálnak. Emellett még képzéseken is részt vettem és több szakmával rendelkezem. Míg más arra a 20 percre büszke.
Érted?
Le lehet szebben, és szerintem nem is “arra büszke”, de szerintem nem tudnak az álláspontjaink közeledni, még ha a leírásod (remélem, élveztem) nagyon plasztikus is. Köszönöm, hogy átadtad az infót, nem tudtam, hogy működik a biológia...😃 Ennyivel is okosabb lettem.
Üdv
#55 Persze-persze, csak véletlenül írtad el a szót, hogyne :D
Visszaolvastam, mi volt az utolsó mondatom:
"Egyébként ha kioktatsz valakit stílusról meg kultúráról, egyrészt ne használj olyan idegen szavakat, amiknek a pontos jelentésével sem vagy tisztában (#49 +1), másrészt legalább a "kulturált" szót írd le helyesen.
Az "önellentmondás" szóra is keress rá a szótárban. Annyira műveltnek és fölényesnek próbálsz mutatkozni, pedig még az alap szavak ismerete sem megy neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!