Mennyi pénzt illik visszaadni nővérem esküvőjére?
A férjemmel nagyon fiatalon esküdtünk meg. Kevesen voltak az esküvőn, és a testvéreméktől közel 400 ezer forintot kaptunk. Tudni kell, hogy ő és a párja is dolgoznak, diploma, saját ház stb minden megvan.
Mi a férjemmel egyetemisták vagyunk, 0 támogatással önfenntartunk (az ő édesanyja részéről örökölt kis házban élünk, de a gáz nincs bekötve, a tető omladozott, annyi pénzt kaptunk az esküvőre, hogy azt kipótolva meg tudtuk csináltatni a tetőt).
De egyik napról a masikra élünk. Tanulunk, dolgozunk, próbálunk egyről a kettőre jutni.
Testvéremék 1 hónap múlva esküsznek. De egyszerűen 100 ezer forintnál többet nem tudunk kiköhögni.
Már eladtam mindenem ami volt (a jeggyűrűm kivételével zaciba adtam azt az egy arany láncom is), minden ami érték volt eladásra került, de most csak ennyi megy.
A férjem kivan, mindig ezt mondja, hogy "nincs pofája így odaállni"...
A nővérem tudja, hogy mennyire nélkülöznünk kell.
Nagyon nagyon ciki hogy ennyit tudunk visszaadni...?
A te nővéred. Ennyire nem ismered? Ha nem ismered, akkor igen, ciki, mert ki tudja, lehet olyan ember, aki megsértődik rajta.
Ha meg ismered és TUDOD, hogy nem nézné mennyit adtok, legyen az 10 ezer vagy 100 ezer, akkor nincs min gondolkodnod.
A férjed viselkedése meg röhejes. Esküvőn nincs olyan, hogy ciki meg nem ciki pénzügyi szempontból, figyelembe véve az emberek anyagi helyzetét is.
Férjed csak rinyál. Mondjuk ilyen emberrel sem esküdtem volna, aki ennyire anyagias.
Köszönöm a válaszaitokat!
4-es: igen, segítünk amiben tudunk, a tortáért és a virágokért is mi megyünk, illetve már előtte napon ott leszünk, hogy reggel már nekiállhassunk dísziteni stb.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!