Irigy a nővérem?

Figyelt kérdés
Már legalább 2 éve nem volt komoly kapcsolata, 32 éves de rendszeresen bulizik, szerintem ő is vágyik már férje meg gyerekre csak nem jön össze neki. Én 26 vagyok, de már van férjem és gyermekem is. A családi húsvétkor mindenki elhalmozta a kislányomat ajándékokkal kivéve ő, őszintén szerintem direkt csinálta, mert nem bírja elviselni hogy ő az idősebb mégis ő van lemaradva.

2022. ápr. 19. 21:48
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
100%

Eltetjuk is a Noveredet!

Eljen a novered :D

Tovabb :D

Es vallaljon babat amikor akar es tud. Ok. Ne 48 evesen de..van ideje.

2022. ápr. 20. 23:53
 42/68 anonim ***** válasza:
100%

"belemet kidolgozom hogy egészséges családot teremtsek"

Hiába dolgozol, ha ennyire korlátolt a gondolkodásod. Normális gondolkodású embernek nem a férjhez menés, szülés az egyetlen célja, és nem néz le másokat, ha azoknak nem kizárólag a szaporodás az életük célja. Olyan igazi falusi, paraszt ember módjára osztod az észt a nővéred élet módjáról, mint aki megrekedt a múlt században. És ez nagyon nem bók kérdező. Attól, hogy te előbb házasodtál, szaporodtál, nem leszel különb ember, mint a testvéred. Ideje felfogni és leszállni a magas lóról. Könnyen pofára eshetsz még, ha pár év múlva pl. a válás küszöbén leszel. Az ilyenekkel is, mint te ez könnyen megtörténhet. Inkább örülj csendben az életednek, de valamiért mégsem tudsz a jelek szerint ugye? Van ott probléma a tökéletes életedben, amit rosszindulatúsággal, gonoszsággal kompenzálsz. Így nyugtatod magad, tereled a figyelmed, addig se kelljen erre gondolnod.

2022. ápr. 21. 04:40
 43/68 anonim ***** válasza:
100%
Én is a belemet kidolgozom, mégse jövök ide isteníteni magam. A nővéred pedig csodálatos személy drukkolok neki, hogy minden álma teljesüljön! :)
2022. ápr. 21. 06:06
 44/68 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan azt hiszed, hogy csak neked van gyereked, és csak te dolgozol? A többi embernek nincs gyereke, és szerinted mások mit csinálnak? Ja, és inkább a magad dolgával törődj, és ne azzal, hogy a nővéred, vagy mások mit csinálnak.
2022. ápr. 21. 07:45
 45/68 anonim ***** válasza:
100%
Kêrdező, nem arról van szó, hogy éltetjük a nővéredet, mert csak annyit tidunk róla, hogy nincs férje, gyereke, 32 éves és bulizik. Biztos vagyok benne, hogy vannak olyan kommentelők, akiknek van gxereke, tehát senki sem az anyaságot nézi le. Arról van szó, hogy mindenkinek más az útja az életben és azért mert x ember nem azt csinàlja mint y egyik sem jobb vagy rosszabb. Az jobb lenne szerinted ha hozzámenne az első emberhez aki hozzászól, majd szülne egy gyereket akit nem is akar, nem is szereti, dehát ez a szokàs? (Lehet a nővêrednek 40 évesen lesz gyereke és sokkal jobb anya lesz mint te. Az is lehet, hpgy sose lesz gyereke.)
2022. ápr. 21. 08:33
 46/68 anonim ***** válasza:
100%

"Az anyaság nem érték, a belemet kidolgozom"

De érték. Neked, mert te akartad.

Én meg phd-zom, én azzal dolgozom ki a belem és számomra érték. Verjem a nyálam arra, hogy ti nem istenítetek emiatt?

2022. ápr. 21. 10:39
 47/68 anonim ***** válasza:
84%
Nem olvastam el a válaszokat, csak amiket te írtál, és ez alapján egyértelmű, hogy te vagy baromira irigy a nővéredre. Te annyira vitted az életben, hogy korán lefialtál, és "kidolgozod a beledet" anyaként (😂😂😂), és most féltékeny vagy rá, hogy ő boldogan éli az életét. Elmehettél volna dolgozni, mielőtt felcsináltatod meg elveteted magad, akkor most talán lenne pénzed venni a kölyködnek ajándékot, nem a nővéredtől kellene várni. Egyébként meg minek adna a te gyerekednek bármit is, mikor ilyen látványosan utálod őt?
2022. máj. 1. 10:23
 48/68 anonim ***** válasza:
31%
Utolsó, szeretném megkérdezni, hogy miért fogalmazol így: "lefialtál", "felcsináltatod magad", "elveteted magad", "kölyköd" és a többi? Nem tudod kultúráltan kifejezni a véleményedet? Szerintem is irigyli a nővérét (vagy bizonyos dolgokat tőle), ezt meg is írtam itt, de a gyerekszülés és nevelés azért ennél több, mint amit itt penetránsan megfogalmaztál. Nem mellékesen: hogyan gondolsz valakit meggyőzni az igazadról ilyen stílusban?
2022. máj. 9. 08:48
 49/68 anonim ***** válasza:
91%

Penetráns jelentése: mindent betöltő, átható.

Szerintem az nagyob probléma, hogy úgy használsz szavakat, hogy fingod sincs a jelentésükről, csak hogy a felsőbbrendűséged fitogtasd.

Továbbá: számomra nem az a meggyőző érv, aminek szép a stílusa, hanem ami logikusan felépített, normális érveket használ és értelmes logikát követ.

A stílusom tökmindegy, nyilván azt jeleztem vele, hogy nem tartom sokra az ilyen anyákat, akik egyetlen elért sikere az életben a gyerekpotyogtatás.

Wow, gyerekpotyogtatás, juj de csúnya szó, ugye? Takarjuk el a szemünket.

2022. máj. 9. 09:00
 50/68 anonim ***** válasza:
76%

A 47-es vagyok.

Senkit nem akartam meggyőzni az igazamról, kedves #48. A kérdezőt úgysem lehetne jobb belátásra téríteni, mert aki ennyi utálattal és megvetéssel beszél a saját testvéréről, az úgysem fog megváltozni (főleg, hogy a saját irigységéből és sikertelenségéből ered az utálata).

Egyébként ha kioktatsz valakit stílusról meg kultúráról, egyrészt ne használj olyan idegen szavakat, amiknek a pontos jelentésével sem vagy tisztában (#49 +1), másrészt legalább a "kulturált" szót írd le helyesen.

2022. máj. 9. 10:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!