Irigy a nővérem?
Eltetjuk is a Noveredet!
Eljen a novered :D
Tovabb :D
Es vallaljon babat amikor akar es tud. Ok. Ne 48 evesen de..van ideje.
"belemet kidolgozom hogy egészséges családot teremtsek"
Hiába dolgozol, ha ennyire korlátolt a gondolkodásod. Normális gondolkodású embernek nem a férjhez menés, szülés az egyetlen célja, és nem néz le másokat, ha azoknak nem kizárólag a szaporodás az életük célja. Olyan igazi falusi, paraszt ember módjára osztod az észt a nővéred élet módjáról, mint aki megrekedt a múlt században. És ez nagyon nem bók kérdező. Attól, hogy te előbb házasodtál, szaporodtál, nem leszel különb ember, mint a testvéred. Ideje felfogni és leszállni a magas lóról. Könnyen pofára eshetsz még, ha pár év múlva pl. a válás küszöbén leszel. Az ilyenekkel is, mint te ez könnyen megtörténhet. Inkább örülj csendben az életednek, de valamiért mégsem tudsz a jelek szerint ugye? Van ott probléma a tökéletes életedben, amit rosszindulatúsággal, gonoszsággal kompenzálsz. Így nyugtatod magad, tereled a figyelmed, addig se kelljen erre gondolnod.
"Az anyaság nem érték, a belemet kidolgozom"
De érték. Neked, mert te akartad.
Én meg phd-zom, én azzal dolgozom ki a belem és számomra érték. Verjem a nyálam arra, hogy ti nem istenítetek emiatt?
Penetráns jelentése: mindent betöltő, átható.
Szerintem az nagyob probléma, hogy úgy használsz szavakat, hogy fingod sincs a jelentésükről, csak hogy a felsőbbrendűséged fitogtasd.
Továbbá: számomra nem az a meggyőző érv, aminek szép a stílusa, hanem ami logikusan felépített, normális érveket használ és értelmes logikát követ.
A stílusom tökmindegy, nyilván azt jeleztem vele, hogy nem tartom sokra az ilyen anyákat, akik egyetlen elért sikere az életben a gyerekpotyogtatás.
Wow, gyerekpotyogtatás, juj de csúnya szó, ugye? Takarjuk el a szemünket.
A 47-es vagyok.
Senkit nem akartam meggyőzni az igazamról, kedves #48. A kérdezőt úgysem lehetne jobb belátásra téríteni, mert aki ennyi utálattal és megvetéssel beszél a saját testvéréről, az úgysem fog megváltozni (főleg, hogy a saját irigységéből és sikertelenségéből ered az utálata).
Egyébként ha kioktatsz valakit stílusról meg kultúráról, egyrészt ne használj olyan idegen szavakat, amiknek a pontos jelentésével sem vagy tisztában (#49 +1), másrészt legalább a "kulturált" szót írd le helyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!