Irigy a nővérem?
1. Szerintem a szülés és az anyaság valóban csoda, és kicsit azokat minősíti, akik így fogalmaznak: “szétteszi”, “kinyomja”, “kipottyantja”. Ezt nagyon káros iránynak tartom. (Ez az én velemenyem.)
2. Kérdező, nagyon árulkodó szerintem is a “lemaradva” szó. Nem értem, miért volna lemaradva? Ő neki más útja van, azon ott tart, ahol kell.
3. Valóban te tűnsz kissé irigynek.
4. Hogy neked sem fenékig tejfel a szitu, arról árulkodik a “belem is kidolgozom”. (Miközben a nővéred bulizik.) Joggal merül fel a nyájas olvasóban, hogy esetleg te is buliznál még szívesen. Ne dolgozd ki a beled! Az nem tesz jót senkinek.
5. Én meg a másik oldal vagyok: túlzásnak tartom, amennyi édességet a gyerekem kapott. Eszembe sem jutna, amire gondolsz.
Egyszer ülj le nyugodtan, es őszintén gondold végig, mi a bajod.
Mégis miért lenne az anyaság érték? Egyenes következménye a szexuális ösztön kiélésének egy fogamzóképes embernél. A legprimitívebb élőlény is képes a szaporodásra. Ez evolúciós szükségszerűség, nem érték.
Tipikusan azok próbálják beállítani ezt sikernek, akik eddig az ösztönös állat-szintig vitték egész életükben. Szóval, kérdező, ha ez mind, amit fel tudsz mutatni, akkor már elérted egy átlagos cickány életcélját. Juhú.
Egyébként pedig az, hogy téged ennyire zavar, hogy a nővéredet senki nem látja irigynek rajtad kívül (és amúgy is, miért nem vele beszéled meg?...), az csak annál jobban igazolja, hogy nem a nővéred hozzáállásában van a hiba.
De, érték az anyaság, ha jól csinálja az illető, viszont nem feltétlen ettől lesz teljes egy nő élete. Itt a probléma inkább azzal van, hogy TE versenyzel a nővéreddel és minden kis dologba belekötsz, hogy ő kevesebbnek tűnjön nálad. Honnan tudod, hogy 2 éve nem volt komoly kapcsolata? Lehet épp alakul valakivel, vagy egyelőre nem keres komoly kapcsolatot (és nem feltétlen fogja ezt veled megosztani). "Vágyik férjre meg gyerekre csak nem jön össze neki" Vagy csak te akarod ezt hinni, de közben tök jól meg van úgy, ahogy most van? "Ő az idősebb, de le van maradva" Miben is? Te megházasodtál és gyereket szültél, ő még bulizni akar, nem is biztos hogy tervez házasságot meg gyereket. Ez nem a te dolgod.
És konkrétan azt írtad, hogy a lányod el lett halmozva ajándékokkal. Oksi, jó neki. Csak mert a nővéred nem vásárolt fel egy boltot a te lányod kedvéért, attól ő miért lesz irigy? Tudja egyáltalán a gyerek, hogy Juci 8 tábla csokit adott, Szilvike meg csak egyet? Gondolom nem foglalkozik ilyenekkel, ez csak a te mániád. Ha mindenki egy csokitojást adott volna neki, akkor sem lehetne egy szavad sem, mert a húsvét egyáltalán nem a gyerekek megajándékozásáról szól.
Megis ki a jo szent rio de janeiroi szent konnyezo szuz marianak kepzeled magad te kerdezo?????
Reprodukalodni ekkora oriasi nagy elony??? Vagy azaz erdem hogy valaki szetteszi majd kijon ???
Hol elsz anyukam :D
O a kalkuttai szent terez anya es a konnyezo szuz maria vagy ki a jo istennek kepzeled magad kerdezo. :D
Lemaradt a novered mert nem szult eddig gyereket es nem szallnak ki belole a babak mintha puskaval lonek ki onnan oket. Vagy mire van lemaradva??
Az anyasag egy valodi csoda es egy szep dolog. Annak aki epp az vagy azza valt. De a tobbieket korulotted nem izgatja.
A loteri kutyat se erdekli mennyit szulsz. :D
#36 😂😂
"Szóval, kérdező, ha ez mind, amit fel tudsz mutatni, akkor már elérted egy átlagos cickány életcélját. Juhú."
Oriasi komment volt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!