Irigy a nővérem?

Figyelt kérdés
Már legalább 2 éve nem volt komoly kapcsolata, 32 éves de rendszeresen bulizik, szerintem ő is vágyik már férje meg gyerekre csak nem jön össze neki. Én 26 vagyok, de már van férjem és gyermekem is. A családi húsvétkor mindenki elhalmozta a kislányomat ajándékokkal kivéve ő, őszintén szerintem direkt csinálta, mert nem bírja elviselni hogy ő az idősebb mégis ő van lemaradva.

2022. ápr. 19. 21:48
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te meg 16-nak tűnsz nekem. :)
2022. ápr. 19. 22:51
 12/68 anonim ***** válasza:
99%

Megnyugtatlak, nem volt szalmonellás a kinder, van itthon egy csomó, még január végén betáraztam, amikor akciós volt 😁 Mindig viszek neki, amikor tudom, hogy talizni fogunk.

Nem értem a logikádat: akinek nem visz ajándékot, arra miért irigy? Simán lehet, hogy eszébe sem jutott. Nekem is csak azért, mert anyukámmal voltam vásárolni, amikor mondta, hogy ugorjunk be a játékboltba, mert akar venni húsvétra valami játékot. Ha akkor nem megyünk be, valószínűleg én sem veszek semmit.

2022. ápr. 19. 22:51
 13/68 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy te mit akarsz az egy dolog, de valószínűleg a nővéred meg màsra vágyik.

Nem mindenkinek kell a te tündérbogárkád körül forognia. Lehet van annak az 50. ajándékra szánt pénznek jobb helye is.

A másik dolog meg ez a "le van maradva" mentalitás. Miért kéne mindenkinek ugyanazt csinálnia? Mindenki siettet mindenkit, de hova? A sírba? (jaj Ilonkàm már 80 elmúltál, nem gondolod, hogy ideje bedobni a törülközőt?) Igen lehet durva voltam, de nekem ez jut eszembe arról, ha azt nézi az ember, hogy ki hol van lemaradva.

2022. ápr. 19. 23:21
 14/68 anonim ***** válasza:
100%
Te meg tipik anyamajom vagy. Nekem is van gyerekem, de eszembe nem jutott soha, hogy bárki irigy legyen, ha nem hoz ajándékot.
2022. ápr. 19. 23:22
 15/68 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy lemaradva kerdezo. Egyetlen erdemed h szettetted amid van aztan kijott beloled a gyerek. :D

Aztapaszta.

Teljesitmeny.

16.szazadi ROM vagy. Te vagy lemardva :D

Es itt csalados emberek irjak ezt rolad csak szolok.

Mire irigy 😂😂

Mondd miert kene ajandekot vennie??? O szule ? Nem. Akkor meg? :D

2022. ápr. 19. 23:34
 16/68 anonim ***** válasza:
95%

Szejjel tette amije van. Aztan kijott aminek kellett. 😂😂

Egyetlen teljesitmenye neki :D

A reprodukcio :D

WOW !!

2022. ápr. 19. 23:36
 17/68 anonim ***** válasza:
100%
Miért kötelező ajándékot vinnie?
2022. ápr. 19. 23:58
 18/68 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinek vágya a házasság meg a gyerek.

Húsvétkor nem szoktak óriási ajándékokat adni.

Lehet pont így a boldog, hogy mindig bulizik.

Én is hamarabb házasodtam meg mint nővérem, de nem gondolom, hogy ezért irigy lenne.

2022. ápr. 20. 01:16
 19/68 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne irigy? A férj és a gyerek nem teljesítmény, nem azt jelenti,hogy elértél valamit az életben. Nem a középkorban vagyunk mikor a nőnek férj kellett, mert nem lehetett vagyona.
2022. ápr. 20. 05:44
 20/68 anonim ***** válasza:
100%
Ajjaj kérdező, van baj a fejedben. Tipikusan az az anya vagy, aki szerint mindenki d*göljön meg, csak mert neked gyereked van. A mi családunkban is született nemrég egy kisbaba, de anyósom intézte neki az ajándékot, nekem és a férjemnek konkrétan eszünkbe se jutott. Nem mert szemetek vagyunk, hanem mert ilyenek vagyunk. Nem mindenki ajándékozós típus. Arról nem is beszélve, hogy a Húsvét azért nem olyan ünnep, amikor fel kell vásárolni a fél játékboltot. A Karácsonnyal kevered.
2022. ápr. 20. 05:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!