Irigy a nővérem?
Megnyugtatlak, nem volt szalmonellás a kinder, van itthon egy csomó, még január végén betáraztam, amikor akciós volt 😁 Mindig viszek neki, amikor tudom, hogy talizni fogunk.
Nem értem a logikádat: akinek nem visz ajándékot, arra miért irigy? Simán lehet, hogy eszébe sem jutott. Nekem is csak azért, mert anyukámmal voltam vásárolni, amikor mondta, hogy ugorjunk be a játékboltba, mert akar venni húsvétra valami játékot. Ha akkor nem megyünk be, valószínűleg én sem veszek semmit.
Az, hogy te mit akarsz az egy dolog, de valószínűleg a nővéred meg màsra vágyik.
Nem mindenkinek kell a te tündérbogárkád körül forognia. Lehet van annak az 50. ajándékra szánt pénznek jobb helye is.
A másik dolog meg ez a "le van maradva" mentalitás. Miért kéne mindenkinek ugyanazt csinálnia? Mindenki siettet mindenkit, de hova? A sírba? (jaj Ilonkàm már 80 elmúltál, nem gondolod, hogy ideje bedobni a törülközőt?) Igen lehet durva voltam, de nekem ez jut eszembe arról, ha azt nézi az ember, hogy ki hol van lemaradva.
Te vagy lemaradva kerdezo. Egyetlen erdemed h szettetted amid van aztan kijott beloled a gyerek. :D
Aztapaszta.
Teljesitmeny.
16.szazadi ROM vagy. Te vagy lemardva :D
Es itt csalados emberek irjak ezt rolad csak szolok.
Mire irigy 😂😂
Mondd miert kene ajandekot vennie??? O szule ? Nem. Akkor meg? :D
Szejjel tette amije van. Aztan kijott aminek kellett. 😂😂
Egyetlen teljesitmenye neki :D
A reprodukcio :D
WOW !!
Nem mindenkinek vágya a házasság meg a gyerek.
Húsvétkor nem szoktak óriási ajándékokat adni.
Lehet pont így a boldog, hogy mindig bulizik.
Én is hamarabb házasodtam meg mint nővérem, de nem gondolom, hogy ezért irigy lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!