Irigy a nővérem?
És a te gyereked a világ közepe? Megsúgom: nem. A húsvét nem ajándékozásról szól, nézz utána a neten inkább mert el vagy tévedve. Minek elhalmozni a kislányt, ha a negyedével sem fog játszani? Csak porfogó lesz. Vannak ilyen gyerekek a rokonságomban, akiket minden ünnepen szinte megdobálnak ajándékokkal mintha a szülinapjuk lenne meg minden is csak róluk szólna, és már ott tartanak, hogy ha csak átmegy valaki vendégségbe, az illető arcába másznak, hogy "Mit hoztál nekeeeem?", ha nem kap semmit, akkor 10 perc bőgés. A testvéred látszólag máshogy képzeli a jövőjét mint te, ne foglalkozz vele.
Vagy esetleg te vagy az irigy, hogy ő 32 évesen még simán ráér bulizni, de te huszonévesen már nem?
Nekem vannak gyerekeim de nem halmoztam el őket, mert feleslegesnek tartom húsvétra az ajandekozast, akkor én kire vagyok irigy?
Na a viccet félretéve belegondoltal már hogy mégis miért adna ajándékokat miközben ti lenezitek és sajnaljatok? Azt hiszed nem érzi ezt az ember? Örülj hogy neked szép családod van fiatalon és torekedj arra hogy ezt őszintén megoszd a szeretteiddel! Nehogy azt hidd hogy ez valami érdem dolga, egyik napról a másikra történhet ám tragédia.
A 3 gyerekem kapott tőlünk,a szüleitől összesen 5000 ft értékben húsvéti csomagot. Pedig megtehetné k,hogy ennek a dupláját adjuk fejenként. Akkor most nem is szeretem őket?
Ha továbbra is ilyen maradsz,lesz majd mit irigyelned. A férjedet meg is kell ám tartani.
A kommentelők vajon hány évesek? 10
Mert ha a csajszi tette volna fel a kérdést, hogy vett semmit a húga gyerekének húsvétra, pedig mindenki vitt, akkor rohadjon le a keze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!