Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Így össze költöznél a testvére...

Így össze költöznél a testvéreddel?

Figyelt kérdés

Eddig albérletben éltünk, de most örököltűnk egy házat.

Tesomnak nincs senkije, nekem van párom de gyerek nincs. Jelenleg egyikünk sem áll úgy anyagilag, hogy házat vegyünk.

Arra gondoltunk, hogy neki húznánk fel egy kisebb házat a telekre amin a másik ház is van amit örököltűnk. A telek 800nm szóval mindenkinek lenne saját kis része.

Aztán lesz ami lesz, majd a jövő elődönti.

Sajnos egyikünk sem akar 20.milliós hitelt felvenni.

De erre a kis házra és felújításra én felvennék pár milliót, ami ha eladunk akkor annyival több az enyém lenne.

Szerintetek ciki a 21 században így élni?

2021. máj. 30. 19:17
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
100%
Ui: egyáltalán nem kötekedésnek szántam, csak sajnos mostanában sok helyen látom, hogy elkezdenek valamit, majd ugranak az árak és soha nem lesz befejezve, elfogytak az erőforrások, próbálják eladni félkészen stb :(
2021. jún. 1. 00:16
 62/63 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi a válaszokat!
2021. jún. 1. 00:59
 63/63 anonim ***** válasza:
Nem értem mi a baj. Miért kérdés ez. Mi a megkérdőjelezés oka. Sok sikert s felújításhoz.
2021. júl. 11. 20:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!