Így össze költöznél a testvéreddel?
Eddig albérletben éltünk, de most örököltűnk egy házat.
Tesomnak nincs senkije, nekem van párom de gyerek nincs. Jelenleg egyikünk sem áll úgy anyagilag, hogy házat vegyünk.
Arra gondoltunk, hogy neki húznánk fel egy kisebb házat a telekre amin a másik ház is van amit örököltűnk. A telek 800nm szóval mindenkinek lenne saját kis része.
Aztán lesz ami lesz, majd a jövő elődönti.
Sajnos egyikünk sem akar 20.milliós hitelt felvenni.
De erre a kis házra és felújításra én felvennék pár milliót, ami ha eladunk akkor annyival több az enyém lenne.
Szerintetek ciki a 21 században így élni?
"Akkor felétek szerencsések az emberek, mert ahol én lakom már 40km körzetben még a bontandó"
Kérdező, van egy 800nm-es telketek, amin áll egy ház. Szerinted, mármint te mondtad, a tizenhetes válaszban, hogy ha ezt eladnátok, akkor egy rozoga házat tudnátok venni. Én csak ezt nem értem, hogy hogyan érted, miközben, ezt a mostani házat és telket kb. 50-60 millióért is eltudnátok adni, főleg, hogy egy kertvárosban van, nem?
De ha te mindenképpen azt akarod, hogy ti ott lakjatok a házban, a tesód meg mellettetek egy kisebb házban, akkor tedd azt, mi csak tanácsokat adunk.
49
Akkor elnézést, de sajnos erre tényleg nagyon el szálltak a ház árak.
54
Amúgy nem veszed észre magad hogy már fogyatékosnak tűnsz, hogy állandóan ugyan azon lógsz és csak azért jössz ide hogy kötözködj, de eddig egy értelmes dolgot nem tudtál mondani csak hajtod a hülyeségedet?
Ne az én kérdésemnél töltsd le kérlek a frusztrációdat.
Meg jössz a korommal? 😂 Ez már a legalja annak amit csinálsz.
Menjél inkább csinálj valami hasznosat.
57
Igen ezt tudjuk van egy ismerősünk akinek építő ipari cége van. Tisztában vagyunk az árakkal. Van akinek ennyi meg van akinek annyi..
Ráadásul mint már írtam rengeteg dolgot meg tudunk magunknak csinálni.
De azért köszi a tájékoztatást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!