Ha magasabb beosztásban dolgoznál, akkor segítenél a testvérednek (pénzügyileg, lelkileg), ha úgy adódna? 43/N
Nem dolgozok magasabb pozícióban, érettségim van + szakmám, húgomnak egyetemi végzettsége. Az autóm neki adtam, amikor vettem másikat, de előtte teljesen leszervizeltettem, es friss műszakival adtam neki,mert neki nem volt autója, lett volna pénze rá, hogy vegyen de magától nem venne. Ha pénzre lenne szüksége, adtam volna neki, tavasszal vett lakást, pár millió ftal ki tudtam volna segíteni, ha nem jön össze neki a csok. Ha magasabb pozícióban lennék ugyanúgy segítenék neki, ha szükséges. 2 év van köztünk.
28/F
Igen, mert nekem van a legjobb és legrendesebb bátyám a világon!!!
Viszont ha olyan suttyó, ingyenélő, kuncsorgó, mindenkit (főleg nagyszüleimet) kiszipolyozó tesóm lenne, mint anyámnak, akkor meg igen elküldeném... valahová.
Azért akik egy ilyen kérdésnél lepontozzák azokat akik segítenének, azoktól szívesen megkérdezném hogy ilyenkor mi játszódik le bennük, vagy miért ítélik haszontalannak a válaszokat.
Esetleg ők rossz kapcsolatban vannak a testvéreikkel, nem segítenének nekik, és ezért fáj nekik látni hogy van aki segítene? Vagy ők maguk szorulnának segítségre, de a testvérük nem segít nekik és ezért irigyek?
Vagy miért kell lepontozni azokat, akik adnának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!