Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ha magasabb beosztásban...

Ha magasabb beosztásban dolgoznál, akkor segítenél a testvérednek (pénzügyileg, lelkileg), ha úgy adódna? 43/N

Figyelt kérdés
2020. szept. 13. 19:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Attól függ milyen viszonyban vagyunk és mire kellene.
2020. szept. 13. 19:22
 2/19 anonim ***** válasza:
92%
Lelkileg bármikor, pénzügyileg csak ésszel.
2020. szept. 13. 19:24
 3/19 anonim ***** válasza:
69%

Igen, mindenképp.

32N

2020. szept. 13. 19:27
 4/19 anonim ***** válasza:
86%

Nem dolgozok magasabb pozícióban, érettségim van + szakmám, húgomnak egyetemi végzettsége. Az autóm neki adtam, amikor vettem másikat, de előtte teljesen leszervizeltettem, es friss műszakival adtam neki,mert neki nem volt autója, lett volna pénze rá, hogy vegyen de magától nem venne. Ha pénzre lenne szüksége, adtam volna neki, tavasszal vett lakást, pár millió ftal ki tudtam volna segíteni, ha nem jön össze neki a csok. Ha magasabb pozícióban lennék ugyanúgy segítenék neki, ha szükséges. 2 év van köztünk.

28/F

2020. szept. 13. 19:27
 5/19 anonim ***** válasza:
93%
Nem is gondolkodnék rajta 1 percet sem, természetes, hogy segítenék. Bár jelenleg mindkét nővérem magasabb beosztásban, és sokkal jobb anyagi körülmények között élnek mint én. De én örülök neki, örülök, hogy sikerült nekik amiért megküzdöttek. Én sem panaszkodom, de én a lustaságom miatt nem jutottam oda ahová ők. Amúgy ők is segítenek ha kérek segítséget.
2020. szept. 13. 19:28
 6/19 anonim ***** válasza:
58%
Igen, azonnal.
2020. szept. 13. 19:39
 7/19 anonim ***** válasza:
83%

Igen, mert nekem van a legjobb és legrendesebb bátyám a világon!!!

Viszont ha olyan suttyó, ingyenélő, kuncsorgó, mindenkit (főleg nagyszüleimet) kiszipolyozó tesóm lenne, mint anyámnak, akkor meg igen elküldeném... valahová.

2020. szept. 13. 19:40
 8/19 anonim ***** válasza:
77%
Igen segítenek.
2020. szept. 13. 20:07
 9/19 anonim ***** válasza:
59%

Azért akik egy ilyen kérdésnél lepontozzák azokat akik segítenének, azoktól szívesen megkérdezném hogy ilyenkor mi játszódik le bennük, vagy miért ítélik haszontalannak a válaszokat.

Esetleg ők rossz kapcsolatban vannak a testvéreikkel, nem segítenének nekik, és ezért fáj nekik látni hogy van aki segítene? Vagy ők maguk szorulnának segítségre, de a testvérük nem segít nekik és ezért irigyek?

Vagy miért kell lepontozni azokat, akik adnának?

2020. szept. 13. 20:16
 10/19 anonim ***** válasza:
75%
Azt nyilván nem nézném el, hogy éhezik. Ha másról van szó, attól függ, megállapodás kérdése. Csak ne sörözze vagy lottózza el.
2020. szept. 13. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!