Amelyik nönek jol keres a ferje, ö meg alig vagy nem is dolgozik, azok mièrt hajlamosabbak arra hogy mindenböl a dràgàbbat vàlasszàk, vagy sima ruha helyett màrkàsat, stb?
Van pàr ilyen nö ismerösöm.
Rengeteget mesélnek nem felvàgàsbol, hanem nekik ez a teljes természetes, mindennapi, hétköznapi megszokott dolog.
Egyik meselte hogy a gyerekének kerestek tornazsàkot, mire valasztott a kisgyerek, es meselte tovabb hogy mosolyogva ra kellett szolni hogy a masikat (markanevet nem akarok irni)vàlassza.(a markàs joval böven dragabbat)
Masik bnöm miota van ilyen pàrja, à màr nem azt nézi csupàn jol àll szexi e rajta a ruha,hanem az üzlet nevét kispécizi direkt a dràgàbb ruhaboltokat, évrken àt hordott bizsuk utàn neki màr csak a swarovski a jo, a boltban a dràgàbb élelmiszer (kenyér/joghurt akarmi)csak a jo màst nem is vesz.
Én csak azt nem ertem,az addig még talàn ha nehezen is de megemészthetö hogy a pàrja pénzét költik ugyan, de miért mennek rà de szàndékosan(nem a minöség miatt) arra, hogy 2 termék közül a dràgàbb kelljen? Véletlenül sem sporolnànak egy petàkot sem. Véletlenül sem kalkulàlnànak. Veletlenül sem néznének akciokat.
Nem. CSAK az szàmit hogy minel dràgàbb legyen.
Nekem nem lenne képem a pàrommal ezt megcsinàlni.megha semmit nem is tud rola.szoval a hàta mögött sem.megha ugy is adja hogy vegyél amit akarsz vagy most te vasarolj be legszi.
En nem tudnék ugy menni a boltba hogy nah akkor nekem csak a 500 Ft os tej a jo, meg a 600 Ft os kenyèr. Màsra meg rà sem nézek.
*nem ők dolgoznak meg érte, ők csak elköltik. Mivel mást rendszerint nem is nagyon tudnak felmutatni az életben
Ez nagyon nagyon rájuk illik.
És lenézik a szegényebbeket-kivétel nélkül. Egyik sem tud lehajolni segíteni a másiknak, csak elvár "Mert megérdemlik".
*És lenézik a szegényebbeket-kivétel nélkül. Egyik sem tud lehajolni segíteni a másiknak, csak elvár "Mert megérdemlik".
Aztán baromi nagyot koppannak, mikor a férjük lecseréli őket 40 évesen egy 20-onéves lányra. Egytől egyig megérdemlik.
Nem ők keresik, nem kell spórolni nekik.
Miért ne tennék ezt?
Ha megtehetném nekem még a zoknim se kínai lenne, de nem tehetem.
Egyébként ha mással nem tudtad felvágni akkor marad ez, ez mindenkinek megy.
De csak annak tud ezzel felvágni akinek ez fontos.
5-7, és majd újabb 20 év múlva az akkor már 60-as férj néz nagyot, ha a 40-es - még tüzes - feleség teszi őt lapátra.
és az a pasi is megérdemli..
Ismerősi körükben akarnak rangot szerezni maguknak.
Egyébként nem mindig rossz dolog a drágábbikat venni valamiből, csak nem mindegy, hogy miért teszi azt az ember. Ha megtehetném én is a jobb minőségű cuccokra költeném a pénzem mint az ócskákra. Ezt hívják igényességnek. De az említett személyek valószínűleg inkább az általam említett felszínes okokból teszik ezt és ez elítélendő.
8-as Igen sokat ilyen van nyilván :D
Miért érdemli meg a pasi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!