Mennyire fura ha valaki maszkot visel az utcán?
Korona hiszti miatt. Az emberek hülyék. Ez van...
A maszk viselése nem véd meg a vírustól. Az a többi embert védi meg a benned lévő vírusoktól azáltal, hogy nem fröcsög ki a taknyod nyálad, így nyilván elég egy olyan is, ami csak a légutakat fedi, nincs szükség a teljes arc talarására. De a cégeknek persze jó, ha minden szir-szart el tudnak adni a félelemre alapozva, így jó piacuk van a maszkgyárosoknak.
Létezik hidegallergia, lehet az volt neki. Ez a szél meg olyan kva hideg volt ma, hogy én is a fél karomat odaadtam volna egy jó kámzsáért amúgy.
Engem is mindenki megbámul az utcán, mert fél fejet takaró szmogszűrős maszkot viselek futáshoz. Főleg most, gondolom azt hiszik, a vírus miatt hordom. Nyilván nehéz összekötni a húszcentis CITY feliratot, a sportcuccot meg a szmogot :D
Nem mindenkit érdekel a sok hülye, aki azért nézi hülyének, mert ő a hülye és nem az akit annak néz.
Persze a hülyék azt hiszik, ha valaki pont olyan hülye mint ők, akkor ők nem hülyék, csak a többiek a hülyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!