Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek sem tudtam kiállni...

Szerintetek sem tudtam kiállni magamért?

Figyelt kérdés

Angliában élek és egy ruházati boltban vettem kettő szürke kapucnis pulóvert egy kicsi kopasz indiai férfi pénztárosnál. Később észrevettem, hogy az egyiken rajta maradt a biztonsági mágnes. Egyedül nem akartam megpróbálni leszedni, szóval gyorsan visszamentem 20 percre rá ugyanahhoz az eladóhoz, hogy vegye le nekem. Egyből kérte a blokkot, pedig biztos emlékezett rám, mert még beszélgettünk is egy kicsit a pénztárnál. Aztán nézte a blokkot és rájött , hogy hibázott, mert kétszer ugyanazt a pulóvert scannelte le, az egyik 20 font volt, a másik 30 és ezért 10 fonttal kevesebbet fizettem, mint kellett volna. Csodálkoztam is, hogy miért csak 40 font, mikor 50-nek kellett volna lennie, de nem törődtem vele, biztos én néztem el az árakat.

Egyből bocsánatot kért, de kérte tőlem azt a 10 fontot, hogy ezt korrigálnunk kell, mert rosszul ütötte be a gépbe. Csak néztem, hogy miért kéne nekem most pénztártól való távozás után még fizetnem azért, mert ő hibázott, én csak visszajöttem, hogy szedje le a lopásgátlót a ruháról. Én hülye kisebb vonakodás után kifizettem azt a 10 fontot, csak hadd mehessek a dolgomra. Aztán leszedte róla a mágnest. Időt vesztettem ezzel, most meg haragszom magamra, hogy megint béna voltam és nem tudtam kiállni magamért, mert szerintem nem volt jogos elkérnie azt a 10 fontot.

Felmerült bennem, hogy direkt csinálta, mert elég gyanús volt amikor fizettem a ruhákért és valamit mondhattam ami nem tetszett neki, amikor beszélgettünk és gondolta jól megszivat. Tipikusan olyan feje volt, aki élvezi azt ha szemét másokkal, ez okoz neki örömet. Szokták mondani, hogy pénztártól való távozástól reklámációt nem fogadunk el. Ez a vásárló felé is érvényes kéne legyen nem? Mit gondoltok? Ti leálltatok volna balhézni?

2020. márc. 10. 20:12
 1/2 Ramos ökle ***** válasza:
100%

Képzeld el a fordított helyzetet. Fizetsz, aztán visszamész és kiderül, hogy kevesebbet kellett volna, de ő nem akarná visszaadni a pénzt. Mit gondolnál?

Másrészt, érthető h nem akartad fizetni, mert nem te hibáztál, de csak 10 fontról van szó, valójában az lenne az "emberi" megoldás, ha nem könyörögni kellene érte, hanem magadtól gondolnád, h odaadod.

2020. márc. 10. 20:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Nyugi, ne vedd magadra. Eladokent mondom, h csak azert kerte toled a penzt, mert a hianyt ami a kasszaban van azt vele fizettetik ki. Szoval gondolom nem akart aznap 10 fonttal kevesebbet hazavinni. Meg szerintem azert egy korrekt dolog volt reszedrol, h kifizetted neki, pedig o hibazott. Igazabol nem kellett volna kiallnod magadert, mert nem szivatni akart teged a srac, csak figyelmetlen volt vagy kezdo. Ha elkezdtel volna jelenetet rendezni az mar szerintem tulkapas lett volna, mert ilyen miatt meg nem kell es a dolgozok se biztos, h jo szemmel neztek volna rad. Becsuletes ember meg vissza is vitte volna, h kevesebb az ara. En is hibaztam ilyesmit es nalam szerencsere meg a vevo szolt, hogy kevesebbe kerul, mint ami ki van irva. Szoval no para
2020. márc. 10. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!