Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Alacsonyabb követelményü...

Alacsonyabb követelményü munkahelyek felé tendàlok jol làtom?

Figyelt kérdés

Elözö munkahelyemen pénzügyi vezetö voltam és tolmács/fordító.

Nem akarom részletezni a munkaköri feladatim mert borzalom hosszú.

A cég megszünt.

Most màshol dolgozom irodavezetöként de szintén pénzügyi területen.

Jóval kevesebb a ràm bízott feladatkör, de több a feladat.

Szoval nem annyira sokrétü mint az elözö.

De meglàttam hogy bérügy/munkaügyre keresnek kirendeltség vezetöt, mivrl rugalmas, ez mellett is tudnàm vinni.(van tapasztalatom benne)

Csak belegondolva, ez(a munkaerö vonal), màr megint csak egy leszükitett feladatkör csak, azaz pl olyan feladatok hogy nyereség varhato arbevetel etc nem tartoznak bele.

Jól làtom, hogy nem jo irànyba haladok azzal ha egyre jobban "szakosodom" egy területre?

#pénzügyi területek àgai
2020. szept. 10. 13:15
 1/6 anonim válasza:
Attól függ hány éves vagy.
2020. szept. 10. 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Jó de neked mi a célod? Mit szeretnél ? Mik a prioritasok?
2020. szept. 10. 14:09
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék "lebutulni"

Megtalaltam otthon a règi kacatok közt az elözö munkahelyem jegyzeteit, ma már el sem tudnàm végezni ahogy átfutottam, mivel nem hasznàlom azota azokat az ismereteimet.

Plàne a nyelvet sem..

Ez a problémàm.

2020. szept. 10. 16:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Szoval nehéz ugy váltanom hogy szakosodott területeket talàlok csak
2020. szept. 10. 16:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Na jó.. én most azt nem értem csak mik azok az okok amiért te váltani akarsz?

Nem elég kihívás a jelenlegi helyeden? Légkör nem jó?

Ha az hiányzik ami az előző cégednél volt akkor keress ahhoz hasonlót. Ha viszont az nem hiányzik és nyugodtabb melót akarsz és kevesebb feladatot akkor jó ez az irány.

De ezt csak te tudhatod hogy neked mi a jó és te neked mi a célod. Nem egészen értem a kérdésből nem derül ki. Vagy úgy éreznéd az "alantas". Bukás?

Mert szerintem nem. Mindig azt csináld ami neked éppen jó.

2020. szept. 10. 20:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Pályázz meg vezetői nagy felelősségű melokat. Most ha nem akarsz elbutulni akkor nem célszerű ha visszafelé lépsz bár én ezt sem nevezném elbutulasnak inkább másra helyeződne a hangsúly. Bár az se mindegy hány éves vagy mert az is meghatározza hogy mondjuk már bejártál egy karriert vagy még az elején vagy.

Előző voltam még

2020. szept. 10. 20:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!