Hány testvéred van? Mennyi a korkülönbség köztetek? Jó a kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
Nekem nyolc évvel idősebb nővérem van, remek köztünk a kapcsolat. Arra lennék kíváncsi, hogy ez másoknál milyen2020. okt. 31. 11:07
1/23 anonim válasza:
Nekem 1 öcsém van 2 évvel fiatalabb nálam. Jó a kapcsolatunk, már nem lakok otthon, de ha haza megyek mindig sokat nevetünk.
22/L
2/23 anonim válasza:
Nekem 1 báttyám van 7 évvel idősebb nálam, nem sokat találkozunk de amúgy jó a kapcsolatunk.
3/23 anonim válasza:
Húgom van én 25, ő 22. Gyerekkorunkban sokat veszekedtünk, szívtuk egymás vérét, aztán felnőttünk és azóta nagyon jó a kapcsolatunk.
4/23 anonim válasza:
3
Egy bátyám egy nővérem meg egy húgom. Egyikkel sem beszéltem évek óta.
5/23 TR75 válasza:
Nekem 6 és fél évvel idősebb nővérem és 3 és fél évvel fiatalabb húgom van, és nagyon jó a kapcsolatunk, rájuk biztosan számíthatok, akármi is van. És ők is rám.
6/23 anonim válasza:
Van egy 30 valahány éves fél testvérem nem ismerem
Van egy 14 évvel fiatalabb kishúgom majd 3.5 éves én 17 vagyok
7/23 anonim válasza:
Egy húgom, 3,5 évvel fiatalabb, egész életünkben imádtuk egymást.
Felnőttként és családosként ezt kiterjesztve egymás családjára is.
Egymás gyerekeit szinte sajátként szeretjük.
8/23 anonim válasza:
Egy tesóm van 2 évvel idősebb. A kapcsolatunk nagyon jó volt régen, mellettünk vett házat is. Aztán összejött egy nővel, aki rémesen féltékeny rám, és egy idő után mindig hisztériázott, amikor átjött hozzám, így már lassan két éve nem ülünk össze úgy, mint régen. Néha titokban átjön, de ennyi. Remélem, hogy lassan ráveszi magát a válásra és újra a régi lesz minden, csak erre nem sok esély van, mert a gyerek miatt nem akar.
9/23 anonim válasza:
egy ikertesóm és egy 8 évvel idősebb tesóm. az idősebbnel komoly kapcsolata van de még itthon él, és szeret parancsolgatni meg beosztani mások (a szüleimét is) dolgát az ő szempontja szerint. ebből kifolyólag sokszor nem túl rózsás a kapcsolatunk, én nem tűröm ezeket szó nélkül és ki is állok apám meg anyám mellett (mert ők inkább nem vitatkoznak, hogy ne legyen balhé) de amúgy elmegy. régen szorosabb volt, amikor még gyerek voltam és felnéztem rá, meg eljártunk együtt fürdeni, horgászni. az ikertesómmal meg pont fordítva. vele gyerekként vitatkoztunk, veszekedtünk sokat és ő már elköltözött messzebbre, szóval vele nagyon jó a kapcsolatom, szeretem is nagyon, gyakran gondolok rá. de az idősebbel is megváltozna ha elköltözne vagy ha én tenném ezt
10/23 anonim válasza:
1 nővérem van aki 9 évvel idősebb nálam. Nagyon jó testvérek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!