Van itt olyan, aki között a testvérével 5-15 én között van a korkülönbség? Ha igen, milyen a kapcsolatotok?
6 évvel fiatalabb az öcsém. Mikor kicsik voltunk nagyon idegesítő volt.
De màr jó
Mint egy màsodik anyja vagyok. 😄
2 vagyok
Most én 29,ő 23.
Támogatom amiben tudom. Anyagilag is amíg nem dolgozott csak suliba jàrt.
11 év, 28 és 39 évesek vagyunk. Jóban vagyunk, de nincsen túl sok közös gyerekkori emlékünk, a kamaszkorából totálisan kimaradtam, mert akkor születtek sorban a gyerekeim, és évekig nem volt közös témánk. Ők lassan belevágnak a családalapításba, míg a mi gyerekeink kamaszkorba lépnek.
A saját gyerekeim között pont ezért kicsi a korkülönbség.
7,5 év.
Jó, mondjuk van amikor szét szekáljuk egymást, akkor kibírhatatlanok vagyunk, főleg húgom a néhai túlzásával. De gondolom ő meg engem talál idegesitőnek, amikor én piszkálom megszokásból xd
11 és 19 évesek vagyunk.
14 év a korkülönbség.
Én 16/F, testvérem 2/F
Igazából szeretem, mert a testvérem, és ő is szeret engem ahogy tapasztalom, viszont mióta ő van, határozottan az a véleményem hogy nekem nem kell gyerek, szívesebben választanám a halált inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!