20 év korkülönbség esetén mi motiválja a kapcsolatot ha nincs szerelem?
Férfinak kell a friss pipi husi.
Nőnek kell a pénz.
Első voltam.
A nő részéről gondolom a pénz, a pasas részéről meg az, hogy van egy fiatal kis pipije, és mindenki láthatja, hogy ő még mindig igazi férfi, aki fel tud szedni egy ilyen kis fiatal pipit.
Mondjuk szerintem lehet más is, de ez a gyakori.
Biztonság, kiegyensúlyozottság, nyugalom.
Lehet, hogy pénz is, de nekem nem ez ugrott be elsőre.
Nagyjából az, amit leírtak.
Ha a nőnek már van gyereke, motiválhatja az is, hogy ketten könnyebb felnevelni, bár ez is pénz.
Ha a pasi idősebb, mondjuk 60, akkor reménykedhet abban, hogy hamar örökölni fog, ami megint pénz.
Esetleg motiválhatja, ha a pasihoz lehet költözni, van saját háza, lakása, de itt is csak a piszkos anyagiak motiválják.
Amíg mindketten azt kapják, amit akartak, (a nő -anyagi-biztonságot, a férfi egy fiatal testet, ) szerintem nincs különösebb baj egy ilyen kapcsolattal.
Akkor lesz gond, ha az egyik becsapja önmagát vagy a másikat.
a hatalomnál nincs nagyobb ajzószer. tartja a mondás.
lehet, h a fickó valami befolyásos ember, és a csajszi ki akarja próbálni pár menetre.
persze sok esetben a pénz a motiváló erő, de hallottam már olyat is, h a pasas full csóró volt, a kiscsaj meg valami szerencsétlen, és apapótlékot keresett a fickóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!