Van itt olyan, aki között a testvérével 5-15 én között van a korkülönbség? Ha igen, milyen a kapcsolatotok?
14 év korkülönbség.
4 éves korában én elköltöztem otthonról (addig gyakran kellett nekem vigyázni rá), így eltávolodtunk. Nincs közös téma, se érdeklődési kör, az apjától megtanulta azt, hogy a lányok mindig butábbak és max okoskodnak, ezt előszeretettel hangoztatják is. Egyébként most kiskamasz, én meg felnőtt.
7 éves voltam, amikor a húgom megszületett.
Az első pár évben úgymond játékbabaként tekintettem rá. Segítettem az etetésben, pelenkázásban, tologatni, öltöztetni, később játszani vele.
Ő ovis lett, addigra lettem én kiskamasz. Eljátszottam vele, de megvolt az én társaságom is, és inkább velük lógtam, ahogy kamaszként is.
Amikor ő lett iskolás, majd kiskamasz, akkor hozzám fordult tanácsokért, együtt jártunk vásárolgatni, segítettem az iskolai feladataiban.
Emlékszem, amikor összejöttem a férjemmel, majd odaköltöztem hozzá, mennyire megijedt, azt hitte, hogy ő már soha többé nem láthat és nem is megyek haza. (akkor volt ő 12)
De jó testvéri kapcsolatban voltunk/vagyunk. Soha nem bántottam, féltékeny nem voltam rá (persze a homokszórás a hajába, meg ilyen apróságok voltak azért, és viszont is, de úgy gondolom, ennyi belefér).
Mindig ott voltam neki, számíthatott rám, én is rá, összetartottunk, és ez a mai napig így is van.
Továbbra is jó a kapcsolatunk, szeretjük egymást, imádja a gyerekeim, jóban van az én baráti társaságommal is, és szervezünk közös programokat.
Én 31 leszek, ő 24.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!