Van itt olyan, aki között a testvérével 5-15 én között van a korkülönbség? Ha igen, milyen a kapcsolatotok?
5en vagyunk testvérek.
Kb 5 évenként.
Én 28, hugom 23, öcsém 18, kishugom 13, kisöcsém 11.
Hugomat már akkor utáltam, amikor anya kijelentette, hogy tesóm lesz. 5éves voltam. Gyerekkorunkban végig vertük egymást, sosem játszottunk együtt. Most ő külföldön lakik, 4éve nem beszéltem vele.
Öcsém mikor született 10 voltam. Vele olyan semmilyen a viszonyom. Bírom, sosem veszekedtünk, a mai napig elbeszélgetünk, ha úgy van. De különösen nem keressük egymást, csak ha összefutunk, vagy megyek "haza". Más világ már, mint én.
A 2 kicsi, meg mégjobban. 15 és 17év van köztünk. Nekem ők már nem mint testvérek, hanem mint pótgyerekek. De ezt ök is mondták már nekem, én vagyok a pótanyjuk.
Fiam 2 éves, vele ezerszer jobban elvannak, mint velem, hozzá közelebb állnak "testvérileg" is.
Öcsém 11 évvel fiatalabb. Egyedül mostanában érzem egy kicsit soknak, nem nagyon van közös témánk. Egyébként jó a kapcsolatunk, gyakorlatilag második anyja vagyok, persze szoktunk néha veszekedni.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!