Aki, vagy akinek a testvére külföldön él nektek hogy alakult a kapcsolatotok?
Nem változott semmit, mert előtte Sopronban élt.
Most is alig több órányi út választ el bennünket: Stockholmban él.
Gyakran beszélgetünk, levelezünk, hol ők jönnek haza, hol pedig mi megyünk hozzájuk.
Hát nálunk sosem volt nagyon szoros a testvéri kötelék....
Ritkán beszélünk.Akkor is én hívom a növéremet.Németországban élünk 10 éve.Még otthon voltunk sokat taliztunk.Most ha hazamegyünk ö dolgozik utána megyünk hozzájuk vagy ök hozzánk.
Pl.nemsokára megyünk haza ök jönnek el értük és visznek vissza.Gondolom most a 2 hét alatt sokat beszélünk majd.
Addig amíg a mostani barátnője meg nem lett, heti szinten beszéltünk és évente 2x jött hozzánk és én is mentem haza évi 2-3x. Mióta megvan a kisasszony, akkor beszélünk csak ha otthon vagyok, esetleg ha pont akkor ér haza öcsém (egyedül) amikor anyával beszélek 2-3 mondtatot vált velem.
A párom tesója szintén külföldön van, de ők beszélnek mindennap és 2-3 havonta találkozunk vele, pedig ők fiúk...
Húgom hét éve él Dániában, én is költözöm lassan.
Mindennap telefonálunk, mert Voip telefonjaink vannak, így ingyen telefonálunk.
Jó a kapcsoltunk, mindig is jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!