Kibírta a kapcsolatotok, hogy a párod külföldön dolgozik?
Figyelt kérdés
20 éven felülieket kérdeznék, akik ilyen helyzetben vannak. Ki lehet ezt bírni hosszútávon? Mennyi időközönként találkoztok?2009. szept. 8. 22:57
1/7 anonim válasza:
A férjemmel 14 hónapja találkoztam utoljára, de már 3 hónap múlva újra együtt leszünk. Ki lehet bírni, de nem mindenkinek. Mindkét fél részéről kell, hogy működjön. Kölcsönös bizalom, nem lehet féltékenykedni, folyamatos kapcsolattartás. Ha ezek mennek, tud működni.
2/7 anonim válasza:
Az én párommal soha nem voltunk távol max 1 napig,így nekünk elég nehéz volt,hogy hosszabb időre külföldre ment..Először másfél hónapig bírtuk,és hazajött látogatóba..Majd 8 hónapig,de akkor már egyre nehezebb volt,így megbeszéltük,hogy vagy én megyek ki utána vagy ő hazajön végleg.Én jöttem ki,és azóta is együtt vagyunk külföldön..Nagyon sok ismerősünk van akik hasonló helyzetben vannak,és a legtöbbjüknél lehet látni,hogy a kapcsolatuk már csak szóban kapcsolat..Volt olyan srác aki nem bírta ki,és itt kint összejött egy lánnyal míg otthon a barátnője várta..Volt akit éppen ellenkezőleg a barátnője dobott..De találkoztunk olyan Magyar lánnyal is aki kimondottan örült annak,hogy a férje otthon maradt,és kapott egy kis szabadságot...Változó.De az biztos,hogy másképp látod,érzékeled a dolgokat amikor az egyik fél távol van..Könnyebb dolga természetesen annak van aki otthon marad..
3/7 anonim válasza:
SZIA! Eddig úgy néz ki a miénk kibírja:)Először 4 éve volt kint ,fél évet, én meg itthon az akkor 5 éves lányunkkal, kemény volt.Most 4 hónapja van kint,kéthavonta hazajön,én meg itthon a 9 éves és a 7 hónapos lányainkkal:)Most nem annyira rossz, mint először. Nincs féltékenykedés,gyakran beszélünk.14 éve vagyunk együtt,33 évesek vagyunk.Azt mondta egyszer,hogy ha nem bízna bennem, nem dolgozna külföldön:)
4/7 anonim válasza:
Az én párom most készül ki Szlovákiába... Két vagy három hetente jönnek haza pár napra. Én úgy érzem bele fogok halni az egyedüllétbe. Aki egyszer kimegy már nem hiszem hogy vágyna itthoni munkára ilyen pénzekért. Ebbe lassan tényleg belepusztulok,6 éve nem aludtunk külön egy napra sem. Mindennap látjuk egymást,és ez borzasztóan rossz érzés,hogy itt hagy a 4 éves gyerekkel...
5/7 anonim válasza:
Igen, ki lehet bírni! Mi öt éven keresztül csináltuk, hogy minden héten csak két napot (hétfő, kedd)volt itthon, és az én munkám miatt azok is inkább csak együtt töltött esték voltak. Egy percig sem volt gond, mert tudtuk, hogy miért vállaljuk. Örültünk minden együtt töltött percnek. Bizalom a legfontosabb, mert a féltékenykedés bizony a legjobb kapcsolatot is tönkre tudja tenni. Nálunk simán ment, ennek már lassan öt éve, igaz azóta bepótoljuk az egymás nélkül töltött időt, mert azóta szinte 0-24-ben együtt vagyunk. És nálunk ez is működik:) Kívánom, hogy Nektek is simán menjen minden, és csak az tudom tanácsolni, hogy Ti is örüljetek minden percnek amikor együtt lehettek!
6/7 A kérdező kommentje:
Minden héten találkozni kicsit más szituáció, mint mondjuk fél évig egyáltalán nem:S Az nekem is ment simán.
Azt hiszem, fél évet én már nem bírok ki.
2009. szept. 20. 09:20
7/7 anonim válasza:
Hát igen, ebben igazad van, nem tudom, hogy félévig egyáltalán, az milyen lett volna... Bízzatok magatokban, egymásban és abban, hogy észre sem veszitek és úgy elszalad az a 6 hónap. Viszont,ha ebbe beletartozik a karácsony, azaz ünnepeket is egymás nélkül kell töltenetek, akkor... uhhh
Nagyon messze van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!