Tényleg általános tapasztalat, hogy Magyarországon mindenki rokonságából van valaki külföldön?
Csodálkoznál?
Nálunk vannak, többen is.
Magyarországon nem ,hogy a rokonságából van mindenkinek valakije külföldön ! A rokonság az egy eléggé széles kör, hanem sajnos már ott tart a dolog,hogy minden Magyar, tágabb értelemben és/vagy közvetlen családból van valaki kínt külföldön. Nem beszélve a sok sok komplett családi ki költözésről,elvándorlásról.
Még soha az életben nem láttam Pécsen, és az egész országban a karácsonyi/új évi ünnepek idején ennyi "külföldi" autót "turistát" (Angol,Német,Osztrák,Olasz,stb.)mint amennyit az idén.
Sajnos ezek a "turisták" nem igazi turisták hanem kényszer turisták, a magyar vezetés által azzá tett turisták,akik igazából nem otthonról jöttek és már sajnos nem is haza jöttek.
Nekem édesapám és testvérem van kint.
A baráti körömből 5 ember. Hiányoznak is :( De 1 éven belül megyek utánuk.
23/N
Rokonságból bátyám volt külföldön, de ő hazajött (egyelőre,). Barátaim közül nagyon sokan, főleg Anglia.
Én Amerikában élek.
(Zabmester, Te is hiányzol ám! :( de ha törik, ha szakad, egyszer ki kell jönnötök meglátogatni ;D )
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!