Vannak Magyarországon gyerekbarát munkahelyek? Tapasztalat ha van írjatok?
Figyelt kérdés
Úgy értem olyan ahol nem küldenek egyből el ha megemlíted h van gyerek és néha beteg is, és ilyenkor otthon kel vele leni,meg pl oviba vinni hozni?2010. okt. 28. 12:05
2/30 anonim válasza:
Gondolom,valami menőbb irodaházakban,modernebb cégeknél.
3/30 A kérdező kommentje:
Hát ja egyet értek sajnos.....Hátha van valahol valami ,pozitív dolog is.És kíváncsi vagyok a velem hasonló sorsú anyukák mit tudnak tenni?Hogyan lehet elhelyezkedni ma?nekem ugyanis nem megy.....
2010. okt. 28. 12:23
4/30 anonim válasza:
Hogyne lenne pl az enyém :) De milyen munkahelyet keresel milyen szakképesitésed van ? mert ugye nem mindegy hogy tesco pénztáros vagy ,vagy ügyvéd....
5/30 anonim válasza:
Én a BKV-nál dolgozom, régen még saját bölcsije is volt,de sajnos mire én idekerültem már megszüntették és átalakították irodává, elvileg ide visszaveszik az embert,de más munkakörbe,mert amit szülés elött csináltál azt megkapja más.De persze nincs garancia arra, h. ha el akarnak küldeni vkit akkor nem elöször azokat küldik el akik visszjöttek a szülésből.
6/30 A kérdező kommentje:
Ruhaipari,pék-cukrász,de dolgoztam már áruházakban is mielőtt gyerkőc volt.Azóta meg nem tok elhelyezkedni..mivel be vagyok határolva nincsen kire bízni a gyereket.
2010. okt. 28. 12:26
7/30 anonim válasza:
Az én munkahelyem szerintem elég humánus. Két gyereket szültem, most készülök a második gyerkőc megszületése után visszamenni dolgozni. Időközben egyedülálló lettem, és még a főnököm biztatott, hogy megoldunk mindent..De pl. a barátnőmnek saját cége van, három kisgyerekes alkalmazottal. Őt csak az érdekli, hogy a munka haladjon. Ha a gyerkőc beteg, és csak délután tud menni, vagy hétvégén, vagy korán reggel dolgozni az anyuka, vagy hazavinné a melót, semmi gond, csak legyen kész mire jön a határidő.
8/30 A kérdező kommentje:
Délelőttös munka lenne jó 8 tól, 3,4 ig.persze ilyet lehettlen találni ezen a településen.
2010. okt. 28. 12:29
9/30 anonim válasza:
Varrónőként vagy cukrászként lehetnél esetleg vállalkozó,így összetudnád hozni,hogy melletted legyen a gyermek,miközben dolgozol.
10/30 anonim válasza:
Akkor sajna nem tudok segíteni :/ Mert ugye ahol én dolgozom oda igaz hogy csak tanult embereket vesznek fel viszont jól megfizetik és szerintem elég light-os a bejárás is... Én apa vagyok szintén gyerekkel anya pedig nincs otthon tehát problémás lenne ha nem engednék meg...
összegezve jó fizetés átlagos munkaidő és sok szabadnap ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!