Milyen veszélyes, jól fizető munkák vannak Magyarországon, amikhez nem kell drága képzés, és jól lehet keresni vele?
Látom nem igazán vagytok jártasak a témában. A katona eddig a legidevágóbb, de azt az egyet pont nem akarom.
Hasonlóra gondoltam, mint különleges alakulat, terrorelhárítás (alias kommandós), de oda tudom, hogy olyan kemény feltételek kellenek, amihez nem felelek meg.
Várom a többi ötletet.
21:13
Katonai suli, mint pl zrínyi, de szerintem ha bemész oda és érdeklődsz, elirányítanak. csak azoknak kell hosszabb oktatás, akik valamilyen vezetői szerepet akarnak betölteni.
Itt van 1 oldal amit még reklámoztak is, nem tudom milyen, itt is érdeklődhetsz biztos: [link]
"hogy inkább meghalok pér éven belül, minthogy rabszolga legyek egy életen át, "
Milyen rabszolga? Senki se kötelez arra, hogy dolgozzál. Vagy mehetsz jó munkahelyekre is ahol nem érzed magad "rabszolgának". Csak ahhoz tanulni kell.
" de nem kell hozzá egyetemi mérnöki tudás meg ilyenek.."
Általában a veszélyes munkákhoz nem kell mérnöki végzettség. Kivéve hadihajó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!