Hány testvéred van? Mennyi a korkülönbség köztetek? Jó a kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
Nekem nyolc évvel idősebb nővérem van, remek köztünk a kapcsolat. Arra lennék kíváncsi, hogy ez másoknál milyen2020. okt. 31. 11:07
11/23 anonim válasza:
Egy húgom van, 2 és fél év van köztünk. Nagyon jó kapcsolatunk volt gyerekkorunkban. Sajnos felnőtt korunkra ez nem így van. Nem vagyunk rosszban, néha beszélünk neten, pedig egy városban lakunk. Sokat próbálkoztam, de valamiért ő elzárkózik.
12/23 anonim válasza:
1 öcsém van, aki 3 évvel fiatalabb nálam. Világ életünkben jó kapcsolatunk volt, együtt mentünk bulizni, segítettünk a másiknak amiben tudtunk, stb. Aztán lett egy felesége és véget vetett a testvérem jó családi kapcsolatainak.
14/23 anonim válasza:
1 húgom van, 1,5 év van köztünk. Jó a kapcsolatunk, de ritkán találkozunk csak havi 1-2 alkalommal, de messengeren vagy telefonon beszélünk minden nap. Ma legalább át jött ebédre rá ért :-)
29/F
15/23 anonim válasza:
Egy 11 évvel fiatalabb öcsém van. Most soknak érződik, nem nagyon van közös beszédtémánk, szoktunk néha veszekedni vagy szívni egymás vérét. Ezektől független nagyon szeretjük egymást és kötődünk a másikhoz.
16/l
17/23 anonim válasza:
Nekem van egy öcsém és egy húgom. Öcsém és köztem 1,5 év van, húgom és köztem 7,5 év. Jó a kapcsolat, de főleg a húgommal.
18/23 anonim válasza:
Két nővérem van, egyik 5-el, másik 3-al idősebb nálam, és van egy 10 évvel fiatalabb öcsém. Imádjuk egymást.
19/23 anonim válasza:
Két húgom van, 4 és 13 évvel fiatalabbak. Az idősebb "mufurc" típus, mindenre és mindenkire morog, de elvagyunk. Kiskorában nem volt ilyen, felnőttként változott meg. A fiatalabbal régen is, most is jól elvoltunk/elvagyunk. Nem sűrűn látjuk egymást, én költöztem el. 2-3 havonta megyek "haza" pár napra, akkor pótoljuk a találkozásokat, de szinte minden nap beszélünk.
20/23 anonim válasza:
1 édestestvér, 7 év, általában hangulatfüggő, de taboliak vagyunk egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!