Így össze költöznél a testvéreddel?
Eddig albérletben éltünk, de most örököltűnk egy házat.
Tesomnak nincs senkije, nekem van párom de gyerek nincs. Jelenleg egyikünk sem áll úgy anyagilag, hogy házat vegyünk.
Arra gondoltunk, hogy neki húznánk fel egy kisebb házat a telekre amin a másik ház is van amit örököltűnk. A telek 800nm szóval mindenkinek lenne saját kis része.
Aztán lesz ami lesz, majd a jövő elődönti.
Sajnos egyikünk sem akar 20.milliós hitelt felvenni.
De erre a kis házra és felújításra én felvennék pár milliót, ami ha eladunk akkor annyival több az enyém lenne.
Szerintetek ciki a 21 században így élni?
Szia,
Szerintem teljesen rendben van, amit szeretnétek csinálni. Mindenkinek van magánszférája, tehát nem nagyon zavarjátok egymást.
"Arra gondoltunk, hogy neki húznánk fel egy kisebb házat a telekre..." Egy ismerősöm még nincs egy éve, hogy a párjával felépítette a házukat egy örökölt telekre és igaz, egy 3 szobás, napelemes, 105nm-es házról beszélünk, de a vége 38 millió Ft lett. Ezt csak azért írom mert hiába lenne elég a testvérednek egy szoba, mellé azért nem ártana egy konyha, egy fürdő és egy wc sem, illetve egy kis előszoba vagy nappali, min. azért olyan 40nm-en. Ezt felépíteni, oda is átvinni a közműveket, kivárni az engedélyeket nem lenne egy olyan egyszerű kör. Ezt csak azért írom, mert nekem az írásodból tökre az jött le, hogy ezt ti egy ilyen 5-6 millió forintos, fél éves projektnek gondoltátok, ami sajnos a mai anyag és munka árak mellett nagyon nincs így. Ha nem így van akkor elnézést, nem volt célom ezzel megbántani, de ezt azért gondoljátok át alaposabban szerintem.
Egyébként nem, szerintem nincs semmi ciki ebben, még abban sem ha egy házban laktok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!