A barátommal összeköltöznénk, hogy mondjam meg a tesómnak, hogy költözzön el?
Féltestvérek vagyunk, én kicsit nagyobb előnnyel tudtam indulni az életben az apám által. A lakást is ő vette nekem, az enyém. Viszont nem éreztem fairnek, hogy én itt lakok egyedül egy 2 hálószobás lakásban, közben a tesóm meg koliba költözne a halál f.szán. 1,5 éve költözött be. Nekem nyáron lett egy párkapcsolatom, és időszerűnek tartjuk, hogy ne az legyen, hogy hol nálam, hol a páromnál alszunk, hanem legyen egy közös otthonunk. Ő költözne hozzám.
Már április óta szó van róla, többször megjegyeztem a testvérem előtt is, hátha megkérdezi, hogy a továbbiakban mi hogyan képzeljük ezt el, de semmi... A barátom szerint úgy van vele, hogy úgyis két hálószoba van, elférünk hárman. És hogy ezt a beszélgetést nekem kell majd kezdeményezni... Viszont én ebben annyira béna vagyok, mindig kerülöm a kínos szituációkat, beszélgetéseket. Nem akarom megbántani, nem is mondanám azt, hogy akkor hétvégén pakoljon és hétfőtől nem lakhat itt, mert július-augusztus környékén kéne csak elköltöznie.
Egyetemisták vagyunk, de nem tudom, hogy most a covid miatt szeptembertől mehet a kollégiumba?
"Laci te, hallod-e? Tudnál a következő évben kollégiumban lenni-e?"
Kb. így.
Miért, szigorúan csak a 10. évforduló után lehet beszélni a jövőről, hogy ki hogyan tervezi?
Nem azt mondtam, hogy 9 hónap múlva szülni akarok, hanem hogy évek múlva gyereket is szeretnénk majd. Szerintem fontos már a kapcsolat elején tisztázni ezeket, meg hogy ki hogyan képzeli el az életét, és akkor nem ér a házasság után meglepi, hogy amíg én 2-3 gyereket akarok, addig a férjem egyet se mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!