Nővéremékkel élek, fizetem a rezsit, egyetemista vagyok. Mikor veszekszünk olyanokat vág a fejemhez hogy én tönkretettem az életét mikor ideköltöztem, máskor meg így szeretnek úgy szeretnek. Az emeleten van a szobám, és fürödni, enni is alig merek lemenni merthogy "drága a víz", evésnél meg meg akarja szabdni mit egyek és kinézi a számból. Ott tartok most konkrétan hogy ki sem mozdulok a szobámból, egy teát nem merek lemenni megcsinálni, csak akkor amikor nincsenek itthon, de a mostani helyzet miatt olyan ritkán van sajnos. Mit tegyek ha így érzek?
41# oke h rugalmas abban hogy mikor mész.. de ha állandóan ZH van, nem keves anyagokból egyszerűen nem lehet teljesíteni. Igy is egy görcs volt sokszor h basszus hiaba tanultunk lehet oda a félév..
2021. márc. 10. 15:48
43/60 anonim válasza:
Hát basszus van aki 100 és millió zh mellett is tudott dolgozni rendes 8 órát és még jól is teljesített...
Hihetetlen...
Tipik " aki nem akar nem is tud"
2021. márc. 10. 15:56
44/60 anonim válasza:
43# persze , hát ha neked több zhd volt mint nekem megeszem a kalapom..Ja es nem mindegy mit kell megtanulni...
De nyilvan jobban tudod. Dolgoztam meg küzdöttem eleget elhiheted , csak tudom már. De ez a kérdezőn nem segít. Csak említettem hogy nem mindenkinel megy simán.
2021. márc. 10. 16:01
45/60 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval.
Jogiegyetemre járok. Miskolcról költöztem Pestre az egyetem miatt.
Abszolút 0 segítségem van.
Én is gyorsétteremben dolgozom az egyetem mellett több mint 1 éve.
Mellette egyedül bérlek albérletet.
Meglehet oldani...
2021. márc. 10. 16:02
46/60 anonim válasza:
De te jogra jarsz, en nem tudom h ott hogy van de nem okoskodok..nalunk pl nem tudta a szaktarsaim zöme megoldani.
2021. márc. 10. 16:06
47/60 anonim válasza:
Ja es egy kivancsi leszek később hogy birod, főleg ha nem online lesz a számonkérés
2021. márc. 10. 16:08
48/60 anonim válasza:
De mint írtam mesteren a 2 évből 1,5 et vegig dolgoztam teljes állásban. Szóval ha meglehet oldani en megtudom elhihetitek.pont ezert tudom h valahol nem, mert bscn lehetetlen volt.
2021. márc. 10. 16:19
49/60 anonim válasza:
Ja értem... Szóval ott tartunk hogy aki fullon van zh-van és dolgozik mellette már az a szar?? Áhh értem :D nem mindegy , mit meg mennyit ..uhhuumm.. éértem :D
Mekkora szar vagyok gyerekek
2021. márc. 10. 16:33
50/60 anonim válasza:
Nem mondtam h szar vagy, hanem hogy te sem latsz az en helyembe en sem a tiedbe. De ha amikor lehetett vegig dolgoztam elhiheted hogy ha nem tudtam menni akkor nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!