Teher vagyok itthon?

Figyelt kérdés
Nővéremékkel élek, fizetem a rezsit, egyetemista vagyok. Mikor veszekszünk olyanokat vág a fejemhez hogy én tönkretettem az életét mikor ideköltöztem, máskor meg így szeretnek úgy szeretnek. Az emeleten van a szobám, és fürödni, enni is alig merek lemenni merthogy "drága a víz", evésnél meg meg akarja szabdni mit egyek és kinézi a számból. Ott tartok most konkrétan hogy ki sem mozdulok a szobámból, egy teát nem merek lemenni megcsinálni, csak akkor amikor nincsenek itthon, de a mostani helyzet miatt olyan ritkán van sajnos. Mit tegyek ha így érzek?
2021. márc. 10. 10:22
1 2 3 4 5 6
 21/60 A kérdező kommentje:
Azért hívtak ide, hogy a tanulmányaim alatt ne kelljen kollégiumba mennem. És azért kaptam egy nagyobb új szobát, hogy kényelmesen velük maradhassak. Elmondásuk szerint...
2021. márc. 10. 11:07
 22/60 anonim ***** válasza:
39%
Leírásod szerint egy nyuszi vagy abban a családban. Ennek megfelelően viselkednek veled: gyenge zsákmányállat a szereped abban a családban. Ha egy nagyszájú, határozott személy volnál, ők sem így viselkednének veled. A gyengeség mindig elnyomott helyzetbe hozza azt, aki gyenge.
2021. márc. 10. 11:10
 23/60 anonim ***** válasza:
75%
És akkor miért nem mész inkább kollégiumba? Mert akkor esetleg el kellene menned kicsit dolgozni iskola mellett, ahogy mások teszik és ahhoz lusta vagy?
2021. márc. 10. 11:11
 24/60 anonim ***** válasza:
71%
A kérdező szerintem vagy depressziós, vagy pszichés beteg, onnan ez a rettegése a családtagoktól.
2021. márc. 10. 11:12
 25/60 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ennél a kollégium is messze jobb(persze ha majd lehet menni újra) Vagy egy szoba bérlése. Ülhetnek le és öntsetek tiszta vizet a pohárba!
2021. márc. 10. 11:12
 26/60 anonim ***** válasza:
26%
Lehet, hogy a nővéred házassága rossz, és rajtad vezeti le a feszkót.
2021. márc. 10. 11:18
 27/60 anonim ***** válasza:
89%
A legtöbb egyetemista otthon a szüleivel se akar maradni, ha van lehetősége legalább koliba menni fiatal felnőttként, nem hogy a nővérével, aki már elég szivességet tett érte. Nyilván felajánlja ha ő nevelt és nem dob ki. Ezek az illedelmességi és családi kapcsokati körök, amikor pedig neked fiatal felnőttként kéne annyi eszednek lenni, hogy szépen megköszönöd és ha csak nem tényleg elkerülhetetlenül muszáj nem élsz a lehetőséggel vagy legalább elkezdesz dolgozni az ügyön, hogy ne kelljen. Ő nyilván nem fog kidobni téged, akit felnevelt és vállalja, hogy szívtelenné válik a szemedben, de hiába érezteti hogy teher vagy magadtól meg nem mész el.
2021. márc. 10. 11:19
 28/60 anonim ***** válasza:
85%

Hány éves vagy és mikor végzel az egyetemen?

Én full megértem amúgy a nővéredet, nálunk a feleségemnek van egy 10 évvel fiatalabb öccse és szó volt róla, hogy amíg tanul hozzánk költözik és annak ellenére, hogy szeretjük és kedveljük nem rajongtunk az ötletért. Nekünk most van kisgyerekünk és szeretnénk ezt hárman, egy családként megélni. Bármikor szívesen látjuk vendégségbe. A másik, hogy egy egyetemista és egy kisgyerekes család életritmusa nehezen összeegyeztethető.

2021. márc. 10. 11:45
 29/60 anonim ***** válasza:
90%

Egyetem ide vagy oda...

Anyagiak ide vagy oda....

Én nem tudnék maradni.

Felnőtt emberek, egy család. Valószínűleg szeretnének együtt lenni csak ŐK mint család.

Biztos szeretnek és nyilván nem fog kidobni, de tudnod kéne, hogy mikor van itt az ideje annak, hogy lelépj és hagyd őket családként élni.

Neked sem ártana a sarkadra állni.

2021. márc. 10. 11:51
 30/60 anonim ***** válasza:
91%

Én is majdnem beköltöztem tesómékhoz,de rájöttem,hogy a 3 gyerek mellett is útban lennék. Inkább vettem saját lakást és nem közösködök így senkivel.

Neked is jobb lenne egy albérletet keress vagy egy szobát legalább.

2021. márc. 10. 12:01
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!