Teher vagyok itthon?

Figyelt kérdés
Nővéremékkel élek, fizetem a rezsit, egyetemista vagyok. Mikor veszekszünk olyanokat vág a fejemhez hogy én tönkretettem az életét mikor ideköltöztem, máskor meg így szeretnek úgy szeretnek. Az emeleten van a szobám, és fürödni, enni is alig merek lemenni merthogy "drága a víz", evésnél meg meg akarja szabdni mit egyek és kinézi a számból. Ott tartok most konkrétan hogy ki sem mozdulok a szobámból, egy teát nem merek lemenni megcsinálni, csak akkor amikor nincsenek itthon, de a mostani helyzet miatt olyan ritkán van sajnos. Mit tegyek ha így érzek?
2021. márc. 10. 10:22
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
100%
Miért laksz velük és mióta? Mit beszéltetek meg anno? Ezek elég fontos infók.
2021. márc. 10. 10:26
 2/60 anonim ***** válasza:
69%

Költözz el

Biztos szeret... De nyilván mindenkinek az lenne a kényelmes ha te is a saját utad járnád és meg lenne mindenkinek a magánélete.

2021. márc. 10. 10:27
 3/60 anonim ***** válasza:
60%
Igen.
2021. márc. 10. 10:28
 4/60 anonim ***** válasza:
86%
A másik felet is meg kéne hallgatni. Ha evésnél egymagad megkajálod a több főnek szánt ételeket, akkor okkal hőzöng.
2021. márc. 10. 10:34
 5/60 anonim ***** válasza:
89%

Még mindig jobb egy társbérlet mint az hogy a tesód belepofázik hogy mit hogyan eszel főzöl...stb.

Igen, teher vagy nekik, de néha eljátsza hogy szegény öcsi, mert mégiscsak a tesója vagy.

Lépj le onnan amint lehet. Soha nem fogod megbánni.

2021. márc. 10. 10:35
 6/60 anonim ***** válasza:
69%
A nővérednek van családja, és hozzájuk telepedtél be lakni?
2021. márc. 10. 10:35
 7/60 anonim ***** válasza:
82%
Mindenképp beszél vele. Őszintén mondja el a véleményét és mondd meg,hogy akkor inkább elköltözöl.
2021. márc. 10. 10:36
 8/60 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem látnak szívesen, más megoldást kell keresned.
2021. márc. 10. 10:37
 9/60 kicsibarany ***** válasza:
79%

"Nővéremékkel" kit takar? Nővéred meg a párja? Érthető, hogy nem örül hogy nincs rendes magánélete.

Nővéredé egyébként a ház, amit önerőből vett magának, vagy igazából a családodé?

2021. márc. 10. 10:38
 10/60 anonim ***** válasza:
85%
Mi a nagyszülői nagy házban laktunk annak idején. Szüleim dolgoztak, én sulis voltam, nagyszülők jó nyugdíjjal otthon, egyikük plusz dolgozott is. A ház rezsijének a felét fizettük. Mire hazaértünk, a nagyszülők mindig kiették a hűtőnkből az aznap vacsorára szánt kajánkat, nekünk nem maradt. Nem szorultak rá, több volt a jövedelmük, mint nekünk.
2021. márc. 10. 10:40
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!