Teher vagyok itthon?

Figyelt kérdés
Nővéremékkel élek, fizetem a rezsit, egyetemista vagyok. Mikor veszekszünk olyanokat vág a fejemhez hogy én tönkretettem az életét mikor ideköltöztem, máskor meg így szeretnek úgy szeretnek. Az emeleten van a szobám, és fürödni, enni is alig merek lemenni merthogy "drága a víz", evésnél meg meg akarja szabdni mit egyek és kinézi a számból. Ott tartok most konkrétan hogy ki sem mozdulok a szobámból, egy teát nem merek lemenni megcsinálni, csak akkor amikor nincsenek itthon, de a mostani helyzet miatt olyan ritkán van sajnos. Mit tegyek ha így érzek?
2021. márc. 10. 10:22
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
Ja bocsika... Ezt az online bohóckodás előtt csináltam :D szal.. na...
2021. márc. 10. 16:43
 52/60 anonim ***** válasza:
57%
Kérdezőn nem segít... Mert bakker ha én egy fiatal lány/ hapsi vagyok.. akkor sem élősködök a beteg apámon
2021. márc. 10. 16:44
 53/60 anonim ***** válasza:
68%
52# az hogy beteg nem feltétlen jelenti hogy szegény is..
2021. márc. 10. 16:51
 54/60 anonim ***** válasza:

Nem, de én konktértan pl. magamról nem tudom elképzelni, hogy a seggem alá rakjanak mindent... Beteg basszus tök mindegy milyen beteg... Ha beteg alsó hangon is leszázalékolt ( nem fogod rajta látni csak neki fáj)

Ez már csak kedvesség kérdése...

Ez ugyanaz, hogy én pl soha a büdös életbe nem keresnék sugardaddyt... Van aki igen

Pedig én is most kvára " megtehettem" volna mert munkanélküli vagyok feléltem a megtakarításaim... Aztán holnap jön a meglepi vagy felvesznek az utolsó reménysugaraim vagy sem

2021. márc. 10. 16:55
 55/60 anonim ***** válasza:
100%

Értelek, en se szívesen húznék le senkit, de a többséget azert támogatják otthonról.

Mindenki az anyagiakon lovagol de a baj ott van hogy utálatosak vele, ahelyett h azt mondanak hogy menjen el. Csak ugye hova..az albi elég drága koli meg most nincs.

2021. márc. 10. 17:00
 56/60 anonim ***** válasza:

Mindenkinek mas kepessegei vannak, es mas otthoni helyzete, mentalis es egyeb gondjai..De mindent meg lehet oldani igy vagy ugy. Kerdezo, ha edesapad segit, akkor azt a penzt jobb lenne megis kollegiumra kolteni.

Aki meg le ingyenelozte a kerdezot, az szegyelje el magat. Az ember kire szamitson, ha mar a testverere sem tud?

Nem azt mondom, hogy le kell sajnalni, de nem kellene itt vagdalozni a valaszokkal, amikor nem ismeritek a kerdezo helyzetet. Nagyon keves infot osztott meg, nem erzi jol magat a kornyezeteben. Oke, van a feje felett teto, de meg sem lehet otthonnak erezni, ha ennyire tehernek erzi magat.

2021. márc. 11. 11:59
 57/60 anonim ***** válasza:
62%

Jól van, 56-os, de akárhogy is nézzük, nem a testvér feladata lenne nevelni és gondoskodni a kérdezőről, az a szülő feladata. A testvért is meg lehet érteni, hát nem tud a saját családjával élni, hanem ott van egy plusz fő.

Nem kell úgy tenni, mintha ez nem zavarná az emberek 95%-át, attól függetlenül, hogy segítenének.

2021. márc. 11. 12:49
 58/60 anonim ***** válasza:
72%
Itt nem arról van szó, hogy egy kisgyerek elárvult, és a nagy testvére átvette a nevelését, hanem egy felnőtt emberről. VALAMI oka van, hogy testvére nem kér többé belőle, lehet, hogy a nővér személyiségzavaros, és onnan a gonosz viselkedése, ezt nem tudhatjuk. A fiatalabb testvér viszont már öngondoskodó korban van, saját magát ki kellene mentenie ebből a szituból. Csakhogy eszébe sem jut.
2021. márc. 11. 13:58
 59/60 anonim ***** válasza:
Leülsz, apáddal megbeszéled a helyzetet, és megkéred, hogy azt a pénzt, amit eddig rád szánt, ettől fogva ne a nővérednek, hanem neked adja, plusz a te rezsire szánt pénzed sem a nővérednél fog landolni ezután. Keresel egy kis albérleti szobát egy öreg néninél az egyetemedhez utazó közelségben, és odaköltözöl. Csak ugye akkor nem lesz, aki mos, vasal, takarít, főz rád.
2021. márc. 11. 14:01
 60/60 anonim ***** válasza:

Bírom ezt az oldalt :D

Ha már vkinek untig tele van a faxocskája mindennel.

Az már személyiségzavaros, depis,nárcisztikus pszihológushoz kell menni, és te vagy a vagány ,mert milyen faxa tanácsot adtál :D

Ajjvé

2021. márc. 11. 18:22
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!