Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek, ha a bátyám a...

Mit tegyek, ha a bátyám a volt barátnőmet mindenáron ide akarja hozni? 16/f

Figyelt kérdés
Kb két hónapja szakítottunk a barátnőmmel, mert megtudtam róla, hogy megcsalt (nem is akármilyen körülmények között, de ezt most nem részletezném). Lényeg, hogy annyira csalódtam benne, és megingott a bizalmam, hogy nem tudtam volna többé együtt lenni vele, úgyhogy szétmentünk. Azóta viszont a bátyám elkezdett haverkodni a lánnyal, és írta múltkor e-mailben, hogy majd ha jön haza látogatóba, akkor vele (volt barátnőmmel) együtt jönne, hozná magával ebédre mint havernőt. (Bátyám már nem itthon lakik.) Nekem ez nagyon nem tetszik, szerintem nagyon ízléstelen, de mindenki a családban azon a párton van, hogy szívesen látnak vendégeket, meg mindenki szabadon azt csinál, amit akar, meg hogy nekem már úgysincs közöm a lányhoz. Meg hogy nem lehet egy érkező vendéget nem beengedni a házba. Ami végül is mind igaz, de nekem ettől függetlenül még rosszul esik. Én lezárnám a múltamnak ezt a részét, de a bátyám ezzel "visszahozná". Mit csinálnátok a helyemben? Meneküljek majd el itthonról arra a pár órára? Vagy próbálkozzam tovább a lebeszéléssel? (Kb mindenki csak hülyének néz, hogy "jajj túlreagálod a dolgot".)

2021. febr. 22. 09:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 A kérdező kommentje:
Ok elmesélhetem, legalább más is tanulhat belőle, aki esetleg olvassa majd ezt a kérdést és hasonló cipőben jár. De már most totál rosszul vagyok ha csak rágondolok, mind1, felfogom egyfajta "harcnak". Nagyon össze kell szednem minden jogos dühömet, mint amit 11:40 is írt! Lehet, egy kicsit innom is kéne előtte. xd
2021. febr. 22. 12:32
 62/88 anonim ***** válasza:
100%

Engem is érdekel majd írd meg mindenképpen! Egyébként itt gyakori esküszöm olyan szrorik vannak..

Film gyártó ipar megirigyelne 😂

2021. febr. 22. 12:32
 63/88 A kérdező kommentje:
Mennem kell, angolozás közben muszáj lesz csak oda figyelnem, addig is nagyon köszönöm mindenkinek!!
2021. febr. 22. 12:45
 64/88 anonim ***** válasza:
100%

Nem is igazán értem, hogy a bátyád miért büszkélkedik a te levetett - mások által is agyonhasznált - csajoddal?

Az ilyet egy családban inkább dugdosni szokták, nem dicsekedni vele, mint egy trófeával!

Mondjuk a családod is megérne egy misét, ritka elmebeteg társulat.

Még ha nem is lenne igazad - de az van - veled kellene szolidárisnak lenniük, elvégre ettől család a család, vagy mi a fene!

2021. febr. 22. 14:03
 65/88 anonim ***** válasza:
86%
Vegyel egy otvar ronda turkalos pulcsit a batyadnak,es add at neki az ebednel,azzal,hogy latod szereti az agyonhasznalt leharcolt dolgokat.Viselje ezt is meg a csajt is egeszseggel.
2021. febr. 22. 18:32
 66/88 anonim ***** válasza:
31%
Ez most komoly?
2021. febr. 23. 08:20
 67/88 A kérdező kommentje:
Nem, csak viccből találom ki, mert tudod annyira unatkozom.....
2021. febr. 23. 12:23
 68/88 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a privátokat is, elnézést, hogy nem válaszolok egyenként mindre privátban, de itt megköszönöm mindenkinek a sok biztatást meg a hasznos tanácsokat!
2021. febr. 23. 12:25
 69/88 anonim ***** válasza:
11%
Kérdező szégyelld magad!!! ezért elkaplak pi pak le pofozlak az utcán. Már elhittem a sztorit
2021. febr. 23. 12:29
 70/88 A kérdező kommentje:
What?? Mi bajod van?
2021. febr. 23. 12:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!