Mit tegyek, ha a bátyám a volt barátnőmet mindenáron ide akarja hozni? 16/f
Figyelt kérdés
Kb két hónapja szakítottunk a barátnőmmel, mert megtudtam róla, hogy megcsalt (nem is akármilyen körülmények között, de ezt most nem részletezném). Lényeg, hogy annyira csalódtam benne, és megingott a bizalmam, hogy nem tudtam volna többé együtt lenni vele, úgyhogy szétmentünk. Azóta viszont a bátyám elkezdett haverkodni a lánnyal, és írta múltkor e-mailben, hogy majd ha jön haza látogatóba, akkor vele (volt barátnőmmel) együtt jönne, hozná magával ebédre mint havernőt. (Bátyám már nem itthon lakik.) Nekem ez nagyon nem tetszik, szerintem nagyon ízléstelen, de mindenki a családban azon a párton van, hogy szívesen látnak vendégeket, meg mindenki szabadon azt csinál, amit akar, meg hogy nekem már úgysincs közöm a lányhoz. Meg hogy nem lehet egy érkező vendéget nem beengedni a házba. Ami végül is mind igaz, de nekem ettől függetlenül még rosszul esik. Én lezárnám a múltamnak ezt a részét, de a bátyám ezzel "visszahozná". Mit csinálnátok a helyemben? Meneküljek majd el itthonról arra a pár órára? Vagy próbálkozzam tovább a lebeszéléssel? (Kb mindenki csak hülyének néz, hogy "jajj túlreagálod a dolgot".)2021. febr. 22. 09:03
31/88 anonim válasza:
A csajnak van hozzá köze leginkább,egy olcsó k..,aki nem tudja összezárni a lábait.A fejét nyomnám a húslevesbe kb,érzéketlen dög.
32/88 anonim válasza:
És akkor mi van? Már szakítottatok, ne hisztizz.
Párom barátja a párom exével jött össze (nem szmétségből), de mikor találkoztunk, senki nem problémázott.
Összeismerkedtünk, beszélgettünk.
Bár igaz, mi felnőttek vagyunk, nem ostoba kamaszok.
33/88 anonim válasza:
A riban. összejátszik a bátyáddal, így áll bosszút, hogy nem néztél félre, amikor megcsalt. Ne mentegesd, ócska riherongy, a szelídsége csak passzív.agresszív álca. Ha megjelennek az ajtóban a tesóddal, jó hangosan kérdezd meg, mindenkinek a füle hallatára, hogy "Elhoztad vendégségbe a kurvát??"
34/88 anonim válasza:
Ha az ebédnél nem állsz a sarkadra akkor sok ilyen fog még történni,ha viszont balhét csinálsz ami a szüleidnek is kellemetlen akkor többet nem engedik oda a lányt.
35/88 anonim válasza:
30 - nincs saját akarata a családdal szemben. Első a család. Utána jöhet bármilyen random krva. Ezt viszont a testvéreknek kell megbeszélni, és megérteni. Ha ez bomlik, akkor a csaj nyilván azt csinál amit akar, mert a hülye beviszi a családba...
36/88 anonim válasza:
Hihetetlen milyen buta emberek vannak itt.
Lefogadom szerintetek megcsalásnál is az a bűnös, aki elvitte a párotokat, és nem az, akit vittek. Itt most picit más a szituáció, mert még barátként se kezdesz a barátod csajával, nemhogy testvérként.
37/88 A kérdező kommentje:
Én mindkettőjükre neheztelek, de a bátyámra sokkal jobban, mivel a kapcsolatot már lezártam magamban, meg más lány is csalt már meg régebben, otthagytam, leszrtam, de a családomnak velem kellene szorosabb viszonyban állnia, nem pedig (számukra) idegenekkel.
2021. febr. 22. 10:42
38/88 A kérdező kommentje:
Szóval haragudni nem haragszom, csak megalázónak érzem. (Mivel az is szerintem.)
2021. febr. 22. 10:44
39/88 anonim válasza:
Ezért vagy bohóc odahaza. Mert semmiért sem haragszol. Az nem rúg beléd, aki nem akar.
40/88 A kérdező kommentje:
"mert még barátként se kezdesz a barátod csajával, nemhogy testvérként."
Ezt én is így gondolom, de engem olyan gondolkodásúak vesznek körül, mint amilyen 10:21-es kommentelő is. Én vagyok a "hisztis" (?!) meg a gyerekes, aki ostobán áll hozzá a dolgokhoz.
2021. febr. 22. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!