Mit tegyek, ha a bátyám a volt barátnőmet mindenáron ide akarja hozni? 16/f
Nálam kicsit más volt a helyzet, én a hugi vagyok, aki szakított a barátjával, és a bátyám továbbra is barátkozott az exemmel. Kiderült, hogy míg velem szóba sem áll az ex, meg nem túl szépen váltak el útjaink, tesóm még ott barizgatott vele basszus, meg áthívta hozzánk. Meg a bátyám barátnője is ott barizgatott vele, meg tesóm barátai. Érted, mi szétmentünk, és a kapcsolata az ÉN családommal és annak barátaival csak még erősebb lett.
Egyszer elmondtam tesómnak, miért is mentünk szét, és akkor nagyon berágott az exemre, és végre megértette, miért zavar ez az egész. És megszakította vele kapcsolatot. Teljesen érthető, hogy ez zavar téged. Biztos nem lennék otthon, mikor mennek, vagy vetítenék egy gyors futókalandot erre az időszakra, mint aki totál túl van rajta és nem is érdekel, hiába viszi, rólad már lepereg, mert mással vagy elfoglalva. Add a határozott és magabiztosat, véletlenül se lássák rajtad azt, ami igazából a céljuk, elesettnek látni téged.
"és írta múltkor e-mailben"
na eddig hittem el hogy igazi a kérdés
A bátyád egy nyomorult. Két lehetőség van:
a, annyira kevés érzelmi intelligenciája van, hogy nem képes felfogni, hogy mi az amit most csinál
b, szarik rád, és testvér létére vélhetőleg jobban megbízhatnál a sarki csövesben, mint benne, és ez őt nem zavarja. Magyarul szarik a fejedre, és ő minden, csak nem a szövetségesed, barátod, testvéred. Max papíron.
Én vázolnám a helyzetet: ha ennyire ostoba lenne - amit kétlek - akkor nincs mit tenni. De ha szánt szándékkal csinálja - ez 99% - akkor döntés elé állítanám, hogy a testvére fontosabb, vagy egy random krva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!