Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek, ha a bátyám a...

Mit tegyek, ha a bátyám a volt barátnőmet mindenáron ide akarja hozni? 16/f

Figyelt kérdés
Kb két hónapja szakítottunk a barátnőmmel, mert megtudtam róla, hogy megcsalt (nem is akármilyen körülmények között, de ezt most nem részletezném). Lényeg, hogy annyira csalódtam benne, és megingott a bizalmam, hogy nem tudtam volna többé együtt lenni vele, úgyhogy szétmentünk. Azóta viszont a bátyám elkezdett haverkodni a lánnyal, és írta múltkor e-mailben, hogy majd ha jön haza látogatóba, akkor vele (volt barátnőmmel) együtt jönne, hozná magával ebédre mint havernőt. (Bátyám már nem itthon lakik.) Nekem ez nagyon nem tetszik, szerintem nagyon ízléstelen, de mindenki a családban azon a párton van, hogy szívesen látnak vendégeket, meg mindenki szabadon azt csinál, amit akar, meg hogy nekem már úgysincs közöm a lányhoz. Meg hogy nem lehet egy érkező vendéget nem beengedni a házba. Ami végül is mind igaz, de nekem ettől függetlenül még rosszul esik. Én lezárnám a múltamnak ezt a részét, de a bátyám ezzel "visszahozná". Mit csinálnátok a helyemben? Meneküljek majd el itthonról arra a pár órára? Vagy próbálkozzam tovább a lebeszéléssel? (Kb mindenki csak hülyének néz, hogy "jajj túlreagálod a dolgot".)

2021. febr. 22. 09:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/88 A kérdező kommentje:
Nagyon elgondolkodtató válaszokat kaptam, mindenkinek nagyon köszönöm! Igazából eddig minden önállósodási törekvésem csírájában el lett fojtva, és akárhányszor megpróbáltam kiállni magamért, mindig rosszul sült el. De ha most se próbálom meg, akkor ez is csak egy újabb megerősítés lesz, hogy velem bármit, de tényleg bármit meg lehet csinálni. Rendesen be vagyok szrva ettől az egésztől, de megpróbálom összeszedni magamat és köszönöm a biztatásokat!
2021. febr. 22. 09:47
 22/88 A kérdező kommentje:
Annyiból nehéz, hogy nekem itt szavam nincs, én vagyok a legkisebb a családban, és így kiszolgáltatottnak érzem magam, de szerintem van az a helyzet, hogy a legerősebb szembeszél ellenére is az embernek meg kell húznia a határokat. Remélem, nem fogok felsülni.
2021. febr. 22. 09:49
 23/88 anonim ***** válasza:
91%

Nálam kicsit más volt a helyzet, én a hugi vagyok, aki szakított a barátjával, és a bátyám továbbra is barátkozott az exemmel. Kiderült, hogy míg velem szóba sem áll az ex, meg nem túl szépen váltak el útjaink, tesóm még ott barizgatott vele basszus, meg áthívta hozzánk. Meg a bátyám barátnője is ott barizgatott vele, meg tesóm barátai. Érted, mi szétmentünk, és a kapcsolata az ÉN családommal és annak barátaival csak még erősebb lett.

Egyszer elmondtam tesómnak, miért is mentünk szét, és akkor nagyon berágott az exemre, és végre megértette, miért zavar ez az egész. És megszakította vele kapcsolatot. Teljesen érthető, hogy ez zavar téged. Biztos nem lennék otthon, mikor mennek, vagy vetítenék egy gyors futókalandot erre az időszakra, mint aki totál túl van rajta és nem is érdekel, hiába viszi, rólad már lepereg, mert mással vagy elfoglalva. Add a határozott és magabiztosat, véletlenül se lássák rajtad azt, ami igazából a céljuk, elesettnek látni téged.

2021. febr. 22. 09:55
 24/88 anonim ***** válasza:
20%

"és írta múltkor e-mailben"

na eddig hittem el hogy igazi a kérdés

2021. febr. 22. 10:05
 25/88 A kérdező kommentje:
miért?
2021. febr. 22. 10:08
 26/88 anonim ***** válasza:
100%
Családi ebédnél az egész család előtt bohócot csinálnék belölük.Ám a szüleid se semmik hogy ilyet hagynak.Apádnak kéne helyretenni a bátyád.Ám szerintem is már a csaja,igazi gyökér lehet.Sajnálom,ez baromi nehéz lehet neked.
2021. febr. 22. 10:10
 27/88 anonim ***** válasza:
72%
Keresd meg a csajt, és kérd meg, hogy tartsa magát távol a családodtól, ha nem akarja kellemetlenül érezni magát, mert a megjelenését zaklatásnak fogod venni. És hogy ízléstelen, hogy végigfekszi egy család férfitagjait, apád is kell majd neki? A bátyád le akar alázni, de a csaj egy ilyen üzenet hatására nem mer majd elmenni.
2021. febr. 22. 10:14
 28/88 anonim ***** válasza:
83%

A bátyád egy nyomorult. Két lehetőség van:

a, annyira kevés érzelmi intelligenciája van, hogy nem képes felfogni, hogy mi az amit most csinál

b, szarik rád, és testvér létére vélhetőleg jobban megbízhatnál a sarki csövesben, mint benne, és ez őt nem zavarja. Magyarul szarik a fejedre, és ő minden, csak nem a szövetségesed, barátod, testvéred. Max papíron.

Én vázolnám a helyzetet: ha ennyire ostoba lenne - amit kétlek - akkor nincs mit tenni. De ha szánt szándékkal csinálja - ez 99% - akkor döntés elé állítanám, hogy a testvére fontosabb, vagy egy random krva.

2021. febr. 22. 10:15
 29/88 anonim ***** válasza:
18%
27 - a csajnak ehhez semmi köze. A testvér a probléma. Ha a csaj nem jöhetne, akkor nem jönne. Ne legyél buta.
2021. febr. 22. 10:16
 30/88 anonim ***** válasza:
100%
Hogyhogy a csajnak nincs hozzá köze? Magyarázd már el. Mozgásképtelen? Féleszű? Nincs akarata?
2021. febr. 22. 10:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!